Glavni » general » utjelovljuju DNA kako bi vam pomogli izgubiti težinu na temelju DNK

utjelovljuju DNA kako bi vam pomogli izgubiti težinu na temelju DNK

general : utjelovljuju DNA kako bi vam pomogli izgubiti težinu na temelju DNK

Prošle godine aplikacija za praćenje kalorija Lose It pokrenula je značajku Snap It, koja identificira elemente hrane samo s fotografije. Sada, tvrtka je napravila još jedan korak u zdravstvenom tržištu. Izgubio je pokrenuo novi plan poznat kao embodyDNA, plan mršavljenja koji se temelji na vašem stvarnom DNK.

Da biste započeli s tim planom, morate naručiti komplet od embodyDNA.com za 189, 99 USD. Kada ga dobijete, morate uzeti uzorak sline kroz štapić, a zatim ga poslati Helixu, osobnoj genomici u partnerstvu s Lose It. nakon otprilike šest do osam tjedana vaši će se rezultati isporučiti putem aplikacije Gubitak na račun. Ako ste već postojeći korisnik aplikacije Lose It, aplikacija će pogledati vašu povijest logova hrane za prepoznavanje uzoraka, a zatim dati preporuke temeljene na rezultatima vašeg DNK testa.

Test embodyDNA će vam dati niz uvida o svom tijelu kada je riječ o prehrani i fitnesu. Svaki od vašeg metabolizma, fitness leels i osjetljivosti na određene namirnice će vam biti izloženi na rezultatima testa. Na primjer, ako imate obiteljsku povijest dijabetesa, možete shvatiti da ste osobito reaktivni za šećer. Također, test će vam reći jeste li genetski predisponirani na visoki indeks tjelesne mase, a ako biste trebali raditi više vježbanja ili manje, a također i koje vrste vježbi koju ste prodali. Kako tehnologija napreduje, test će vam moći reći više o vašem tijelu i strategiji mršavljenja koja vam najbolje odgovara.

Također pročitajte: Moja ljubav prema Visafone Unlimited Blackberry planu

Izgubiti To nije prva tvrtka koja traži načine kako promijeniti ljudske fitness strategije na temelju genetike. Tu je i DNAFit, koji nudi prilagođene planove prehrane i vježbanja temeljenih na pregledu DNK, uključujući planer obroka i informacije o specifičnim vježbama koje biste trebali raditi kako bi odgovarali vašem tipu tijela. Ipak, možete isprobati test embodyDNA na embodyDNA.com.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar