Glavni » general » E-pošta na telefonu

E-pošta na telefonu

general : E-pošta na telefonu

Većina srednjih i svih trenutačnih visokokvalitetnih mobilnih telefona imaju ugrađene e-mail klijente u izborniku Messaging. To znači da možete primati, upravljati i odgovarati na vaše e-poruke na telefonu. Prednosti uključuju pristup vašoj pošti kad se udaljuju od stolnog računala ili prijenosnog računala. Uvijek možete otpustiti kratki i kratki odgovor, a kasnije ga slijedite detaljnim odgovorom.

Postavljanje

1. Račun e-pošte koji želite postaviti na telefonu mora biti POP3 ili IMAP (potonji je bolji). To uključuje Gmail, korporacijske račune e-pošte i premium (ne besplatne) Yahoo račune e-pošte.

2. Morate imati punu uslugu interneta na liniji preko GPRS, EDGE, 3G ili HSDPA. WAP internet neće raditi. Sretno, sve 4 GSM mreže sada nude puni internet za pretplatnike koji plaćaju kao one.

3. Morate znati svoje poštanske poslužitelje, dolazne i odlazne . Obično su u formatu: mail.domain.com, imap.domain.com, smtp.domain.com . Mora postojati njih dvije, iako u nekim slučajevima ta dva mogu biti ista.

4. Vaše korisničko ime e-pošte (obično puna adresa e-pošte) i zaporku

Ako imate sve gore navedeno, jednostavno idite u izbornik Postavke poruka i unesite ih u odgovarajuća polja. Tijekom postavljanja odaberite IMAp kao vrstu usluge e-pošte. Ako vaš račun ne pokreće IMAP, odaberite POP3. Zamolite svoje pomoćnike za webmastere ili tvrtke za tehničku pomoć ako to trebate.

Neki klijenti e-pošte nude mogućnost postavljanja automatskog dohvaćanja, tako da se u određenim vremenima ili intervalima telefon spaja na vaš poslužitelj e-pošte za preuzimanje novih poruka.

Također pročitajte: sada možete distribuirati aplikacije izravno iz Google pretraživanja

Javite mi kako to ide postavljanje vašeg računa e-pošte na telefonu. Bit ću ovdje da vas vodim kroz teške mjesta ako se nalazite u nevolji.

Preporučeno
Ostavite Komentar