Glavni » general » Elegantno Speedster: Infinix Zero X506 pregled

Elegantno Speedster: Infinix Zero X506 pregled

general : Elegantno Speedster: Infinix Zero X506 pregled

Infinix Zero konačno je dobio mene kroz Konga nakon mnogih kašnjenja i online svađa. Ovaj uređaj je ljepota. Sa samo 7, 9 mm debljine, gladak i savršeno uklapa ruke. Brzo zbrinjavanje naočala:

Vrsta SIM-a: Micro-SIM / Dual SIM

Objavljen: rujan 2014

Dimenzija: 140 x 70 x 7.9 mm

Zaslon: 5, 0 inča, 1280 x 720 piksela (293pp)

Memorija: 8 GB, plus utor za mikro karticu

Fotoaparat: 13MP natrag s LED bljeskalicom, 2.0MP okrenutom prema naprijed

OS: Android 4.4 Kitkat

Čipset: Mediatek MT6592

CPU: Octa-core 1, 4 GHz Cortex-A7

GPU: Mali-450

RAM: 1 GB

Radio: Da

Baterija: 1.920 mAh

Cijena: N20.900

Pros: Premium graditi.

Vrlo brza izvedba.

Ima svjetlo obavijesti.

Dobra stražnja kamera.

Cons: Prednja kamera je pomalo zamućena i ne pokriva dovoljno širok raspon.

Prosječno trajanje baterije.

Unboxing: Paket koji se isporučuje s ovim uređajem je kompaktan, bez nepotrebnih razmaka. Imate telefon s jedne strane, zatim USB punjač i komad ušiju. Žice imaju ravnu konstrukciju kako bi se spriječilo zabijanje.

Hardver i dizajn:

Ovaj telefon izgleda i osjeća se vrhunski i ne odražava jeftinu cijenu. Ovaj telefon ima Gorilla staklo ispred i natrag sa stranama od metalnog materijala. Također imate zamjenske utore za 2 SIM kartice i memorijsku karticu. Hot swapping, mislim možete umetnuti i ukloniti SIM karticu bez potrebe za ponovno podizanje sustava.

Softver:

Ovaj telefon pokreće Android KitKat 4.4 OS, provjerio sam i dostupan je OTA ažuriranje, veličina 65MB (Pogledajte snimke zaslona za zapis promjena). Ova je jedinica bila model od 8 GB, a posebno mi se sviđa način dijeljenja memorije. 4GB za aplikacije, 2GB za ROM plus aplikacije sustava i 1, 98 GB za pohranu datoteka. Pogledajte snimke zaslona u nastavku.

Također pročitajte: Usluga pokretnog novca pokrenuta u Angoli

Fotoaparat: Stražnja kamera ovog telefona proizvodi kvalitetne slike, posebno u svijetlim uvjetima. U tamnim mjestima ili noću, izlaz je zamagljen. Fotoaparat nije uopće dobar. Slike su mutne i raspon koji pokriva je prilično mali. To znači da ne može u potpunosti sadržavati 3 glave u jednoj selfie. Koristite stražnju kameru ako morate uzeti dobar selfie.

Multimedija: kvaliteta reprodukcije glazbe je upravo tamo, a ne Dolby Digital vrsta spektakularna i još uvijek nije mala glupa. Izlaz zvuka je pristojan. Reprodukcija videozapisa je sjajna. Imajte na umu da ovaj telefon ima 720 × 1280 HD zaslon, pa je doživljaj gledanja videozapisa doista super.

Mreža, pozivi i Internet: Njegovi podržavaju HSDPA + koji se mogu prebaciti na SIMS, jasnoća poziva je jasna. Brzina pregledavanja je super brza, i sumnjam da su njegove 8 jezgre u akciji.

Performanse: Ova zvijer radi na okta-core procesoru, pa gotovo sve radi fluidno i brzo. Aplikacije se otvaraju i glatko se pokreću, nekoliko igara koje sam igrala na njemu Temple Run i Candy Crush, glatko su se odvijali. Pogledajte snimke zaslona Antuntu Benchmark:

Trajanje baterije: ovaj telefon je trajao punih satnih sati uobičajene uporabe s akumuliranim ukupno 1 satnu stanku. Bilo je 100% u 7:30 ujutro na 3G sa 2 SIM kartice instalirane, a svjetlina je postavljena na najnižu razinu, a ostalo je 5% napunjeno u 17:30. To nije loše ako me pitaš, i prebacivanje na EDGE učinit će bateriju znatno duže.

Razno / aplikacije: S ovim telefonom, čitanje pod sunčevom svjetlošću nije mi se trzalo očima. Pokušao sam ukoriti ovu ljepotu, a nisam mogao. Isprobala su različite aplikacije poput Framaroota, Vroota, Root mastera i otišla naprijed, a pokušao je i ovaj tutorial od Yomiprofa. Nitko od njih nije radio. Odmaknula sam da ne zavarim osobnu telefon.

Također pročitajte: iTel iNote Beyond 3G upravo je stigao MOBILITY

Etisalat besplatni 500mb radio je. Nakon što sam se pojavio na SIM kartici i poslao traženi SMS, primio sam podatke. USB OTG nije podržan, priključivši kabel s bljeskalicom na drugom kraju, ništa se nije dogodilo. Jedna kul značajka ovog telefona je svjetlo obavijesti koje treperi kad god se nešto dogodi.

Završne riječi:

Mnogi ljudi su imali loša iskustva koristeći Infinix telefone, ali do sada, od pokretanja ovog telefona, jedini glavni žalbu što sam čuo bio je vijek trajanja baterije. Ovaj telefon vrijedan je kupiti, nisam doživljavao nikakav ponovni podizanje sustava ili pregrijavanje. Uz ovaj Infinix Zero, oni su pojačali svoju igru, a činjenica da je ona uvijek neizvršena na Kongu, govori da Nigerijci vole telefon. Infinix je postao bolji od onoga što su nekada bili, a s obzirom na cijenu i naočale, ovaj telefon je zaista vrijedan novac.

Preporučeno
Ostavite Komentar