Glavni » general » eBuddy XMS dolazi u Meego, Symbian, S40 i Windows Phone 7 u Nokia partnerstvu

eBuddy XMS dolazi u Meego, Symbian, S40 i Windows Phone 7 u Nokia partnerstvu

general : eBuddy XMS dolazi u Meego, Symbian, S40 i Windows Phone 7 u Nokia partnerstvu


eBuddy je najavio željeni partner za razmjenu poruka za Nokiju

Messaging div objavljuje 4 aplikacije povezane s tvrtkom Nokia za XMS

AMSTERDAM, Nizozemska - 27. listopada 2011. - eBuddy, vodeća svjetska neovisna internetska i mobilna poruka, danas je priopćila kako će postati preferirani partner za razmjenu poruka za Nokia i pokrenut će četiri platforme povezane s Nokijom najnovije mobilne poruke, eBuddy XMS, u narednim mjesecima.

eBuddy - koji je nedavno dostigao 20 milijuna preuzimanja u Nokia trgovini - nastavlja svoju uspješnu poruku s tvrtkom Nokia s uvođenjem eBuddy XMS, koji je dostupan na Meego, S60, S40 i Windows Phone 7 uređajima te osigurava pokrivenost Nokia sadašnje i buduće platforme.

"EBuddyov uspjeh i iskustvo u području mobilnih poruka stvorili su ovo partnerstvo prirodnim korakom za Nokia", rekao je Reno Marioni, direktor za razvoj poslovanja, Globalno socijalno partnerstvo, Nokia. "Mi smo uzbuđeni zbog uvođenja eBuddy XMS na Nokia platforme i veselimo se što Nokia korisnici uživaju u pouzdanom i bogatom iskustvu slanja poruka koje eBuddy XMS pruža."

eBuddy je jedan od najuspješnijih i najpopularnijih mobilnih poruka na svijetu, a do sada je vidio više od 150 milijuna jedinstvenih preuzimanja svojih aplikacija. Poznat po svojim globalno popularnim instant messaging (IM) rješenjima, eBuddy sada ima za cilj napraviti eBuddy XMS, besplatnu mobilnu razmjenu poruka u stvarnom vremenu, dostupnom široj publici.

"Drago nam je što je eBuddy XMS uskoro dostupan svim Nokia korisnicima", izjavio je Jan-Joost "JJ" Rueb, predsjednik Uprave i suosnivač eBuddyja. "Partnerstvo s najvećim proizvođačem mobilne telefonije u svijetu odražava snagu eBUDdy XMS prijedloga, a sada podržava većinu mobilnog tržišta omogućuje nam da XMS novi standard u mobilnim poruka"

Također pročitajte: Studija: Android 4.x stabilniji je od iOS 7.1
Preporučeno
Ostavite Komentar