Glavni » general » E-knjige na mobilnim uređajima potiču obrazovanje u Gani

E-knjige na mobilnim uređajima potiču obrazovanje u Gani

general : E-knjige na mobilnim uređajima potiču obrazovanje u Gani

Upravo sam prošlog tjedna upitao da li nije vrijeme da autori i pisci napravi papir za mobilne uređaje kao sredstvo da svoje radove pročitaju u današnjem svijetu. Jutros sam naišla na zanimljive ali vijesti o tome kako se to već događa u susjednoj Gani, s zanimljivim rezultatima.

Da! Revolucija je ovdje! Yayyyyy !!! "@Dalalorm: Kindle čini nedostatak knjiga u Gani's read revoluciji // t.co/L7A2NxUorK"

- Gospodar zaliha (@ikhide) 15. prosinca 2013

Ovdje je izvadak iz vijesti The Guardian:

"Čitatelji e-časopisa zapravo motiviraju učenike da čitaju", kaže Kofi Sem Michael, 27, koji je inspiriran poučavanjem vlastitim iskustvom u školi. "Učionica je uzbudila. Svatko ima svoju knjigu, možemo im dati zadatke za čitanje i mogu ih učiniti. "Rani rezultati projekta iz Suhuma pokazuju konkretne rezultate. U ovoj i ostalim školama u Gani Worldreader je pronašao brže brzine čitanja u prosjeku od pet riječi u minuti kod studenata koji imaju e-čitače nego u kontrolnim školama, kao i 30% brže stope razumijevanja slušanja.

I drugi:

"Kindles su promijenili način na koji podučavamo", rekao je Patrick Kyere-Koranteng, 30, engleski učitelj u školi. "I u razredu, ako djeca ne znaju neku riječ, sada poduzimaju inicijativu da ga potraže u rječniku u Kindleu. Stav prema učenju koji razvijaju, bit će razlika u čitavom obrazovanju. "

Možete pročitati još nešto o ovom zanimljivom razvoju: Kindle čini nedostatak knjiga u Gani's revoluciji čitanja

Također pročitajte: znate HTML, CSS i JavaScript? Osvojite 1 milijun eura!
Preporučeno
Ostavite Komentar