Glavni » general » Pretplatnici EasyBlaze suočavaju se s problemima s uslugama WhatsApp i drugim uslugama

Pretplatnici EasyBlaze suočavaju se s problemima s uslugama WhatsApp i drugim uslugama

general : Pretplatnici EasyBlaze suočavaju se s problemima s uslugama WhatsApp i drugim uslugama

Čini se da postoje mrežni problemi specifični za Etisalat mobilni internet koji se trenutno događa. Prvo sam dobio jutro kada je korisnik BB10 na Etisalatu prigovorio da ne prima ili da može poslati WhatsApp poruke. Prošli smo kroz sve mogućnosti uklanjanja mogućnosti, a jedina točka nevolje bila je Etisalat. Savjetovao sam joj da zove Etisalatovu brigu o kupcima kako bi prijavila problem.

Biti na Smile 4G, moj WhatsApp radi dobro, a cijeli sam dan razgovarao s brojnim korisnicima - svi koji nisu bili na Etisalatu. Tada sam poslao poruku WhatsApp članu tima MOBILITY koji je na Etisalatu: poruka je poslana, ali do sada nije isporučena.

Večeras sam prebacio moju internetsku vezu na Etisalat i sastavio nekoliko WhatsApp poruka: nitko od poruka nije prošao. Osim toga, dok se MOBILITY.ng i nekoliko drugih web mjesta učitavaju na Etisalat vezi, nekoliko drugih web stranica koje sam pokušao posjetiti se ne učitavaju do sada. Jedan od njih je GSMArena - i nisam imala poteškoća s tim mjestom prije nego što sam se prebacio na Etisalat.

Jasno, nešto je između Etisalat i WhatsApp poslužitelja, te između Etisalat i brojnih drugih poslužitelja.

Ažuriranje : Korisnik Etisalat koji mi je ranije spomenuo ovo pitanje danas večeras je potvrdio da je zvala Etisalatovu brigu o klijentima, kao što sam savjetovao i potvrdio da je problem s njihovog kraja.

@Mister_Mobility @MobilityBlog Da Etisalat potvrdio Whatsapp problem je od njih. Nazvao ih je danas, kako vas je savjetovao.

- Chidinma Ihemedu (@D_ChyChy) 18. kolovoza 2014

Vidjevši da je Etisalat priznao problem, pretplatnici mogu očekivati ​​rezoluciju ASAP.

Također pročitajte: Freetel ICE 2 Telefon Cijena i specifikacije
Preporučeno
Ostavite Komentar