Glavni » general » San o neograničenim podacima

San o neograničenim podacima

general : San o neograničenim podacima

Mnogi ljudi, uključujući i mene, i dalje čekaju vrijeme kada će neograničeni podatkovni planovi biti ponuđeni mobilnim operaterima u Nigeriji. Prema "neograničenim podacima", mislim na sve-možete-jesti plan bez pitanja o brzini i pouzdanosti.

To nažalost ne izgleda moguće gledajući čimbenike i trendove kako je dolje navedeno.

Visoka cijena operacija i nedostatak sigurnosti i srodnih izazova su ono što mrežni operateri u Nigeriji moraju riješiti. Četiri glavna operatora u Nigeriji nedavno je izrečena novčana kazna od strane nigerijske komisije za komunikacije zbog lošeg kvaliteta usluge. To je po mom mišljenju samo propaganda i ne obrađuje stvarna pitanja na terenu.

S nedostatkom stabilne javne napajanja u zemlji, mobilni operateri troše milijune Naira mjesečnih napajanja baznih stanica širom zemlje. Zatim se javljaju redoviti događaji vandalizma, koji dodatno naglašavaju situaciju. Tko snosi te probleme? Pretplatnika. Jednostavan.

3G mobilne internetske usluge dostupne su od 2001. godine, no ovdje smo u Nigeriji 2012. godine, još se uvijek bavimo s pouzdanošću. Naravno, došlo je do poboljšanja, ali imamo dalek put.

Zatim postoji činjenica da na globalnoj sceni trošak širina pojasa i povećana potražnja na mrežama proizvode lockdown na neograničenim planovima podataka.

U Sjedinjenim Američkim Državama gdje su već 4G brzine već raspoređene, neograničene podatkovne usluge počinju izlaziti. Na primjer, Verizon Wireless, najveći pružatelj CDMA usluga u zemlji je prestao pružati neograničene podatke. Isti trend je vidljiv u drugim područjima širom svijeta.

Također pročitajte: Microsoft kupiti Nokia mobilne telefone jedinica?

Neki ISP-ovi u Nigeriji, osobito Lagos, pružali su neograničenu uslugu podataka, ali su se također pribjegavali smanjenju podataka. Primjeri su Mobitel i nedavno Swift koji su prestali pružati neograničene mjesečne podatkovne usluge.

S obzirom na to da završim mjesečnu mjesečnu dodjelu 6 GB podataka, možete zamisliti da je neograničen internet nešto što ću i dalje željeti.

Bilo da ikada vidi svjetlo dana je sasvim drugačija stvar.

Preporučeno
Ostavite Komentar