Glavni » general » Dolje memorijska traka s Alcatel telefonima - 1. dio

Dolje memorijska traka s Alcatel telefonima - 1. dio

general : Dolje memorijska traka s Alcatel telefonima - 1. dio

Koliko nas se sjećamo Alcatel mobilnih telefona? Pa, mi radimo i s lijepim uspomenama.

Neki od naših prvih mobilnih telefona nakon GSM tehnologije stigli su tim obalama mobilnim uređajima tvrtke Alcatel. Na žalost, Alcatel više ne proizvodi mobilne telefone, iako možete pronaći nekoliko modela koji još uvijek nose taj brand. Ali one su sada proizvedene i servisirane od strane druge tvrtke, TCT Mobile Limited. Alcatel je sada Alcatel-Lucent i nalazi se u pokretnim i fiksnim mrežama i povezanim uslugama

U svakom slučaju, ovdje je naš kratki hodanje niz memorijsku traku s Alcatelom.

Zlatne godine
Prema našem mišljenju, razdoblje od 2000. do 2002. bilo je zlatno doba tvrtke Alcatel. Tvrtka je proizvela uredno opremljene i lijepe telefone. Dok su imali brojne uređaje s niskim do srednjim razinama, u njihovom je sastavu izgledalo dobro, osjećao se dobro i dobro je obavio posao.

Prije nego što počnemo, trebate razumjeti Alcatelov plan numeriranja, a zatim: 3xx bio je low-end, 5xx mid-tier i 7xx top-tier. Na primjer, OT300 bio je nizak. Sljedeći skup low-end nazvan je OT311.

Također, OT500 je bio srednji stup, a sljedeća generacija srednjeg sloja bila je OT512, a slijedi ga OT526.

U high-end klasi, najprije je došao OT700, zatim OT715, a zatim OT735. Nadam se da sada dobijete sliku. Ako to ne učinite, što je važno? Danas je njegovo izuzetno prošlo vrijeme.

Sjećaš se OneTouch 300 serije? Cijeli popis: 300, 301, 302, 303. To su bili low-end uređaji koji izgledaju zabavno, a također i funky boje. Ali uopće nisu izgledali loše.

Alcatel OT300-serije

Sljedeća je na ljestvici bila OT311, zgodan momak s jednim od najboljih preglednika wap (v1.1) dana. Najavljen je 2001., a imao je crno-bijeli prikaz s narančastim osvjetljenjem. Također je sadržavao ne samo SMS, već EMS. Tko se ovdje sjeća EMS-a? Pa, Yomi radi. Također je u vlasništvu OT311 (njegov četvrti GSM uređaj) i proveo dugo noći pregledavajući CSD (Circuit Switched Data) ili GSM dial-up. Prema njegovim riječima, 311 je preglednik bio radost za korištenje tada. Nije li to bilo kada je WAP pregledavanje bilo N50 po minuti? Sheesh. Što je mislio?

Alcatel OT311-serije

Pomicanje klasične ljestvice dolazimo do OT 500. Najavljenog 2000. godine kada su vanjske antene još uvijek bile moda, ovaj elegantni telefon bombona za poslovnog čovjeka imao je bucmastu antenu koja je gurnula vrh - i još je uvijek izgledala dobro. OT500 nije imao WAP preglednika, ali njegov dvostruki, OT501 radio je preko CSD-a.

Alcatel OT500-serije

Nitko od nas nije našao ruke na seriji OT500, ali neki od nas su davno prošli kroz prozor za kupnju, želeći da isplatimo sredstva za kupnju jednog. Ah, ako su samo želje bile konje ... Također je bitno da je Alcatel OT502 prvi Alcatelov GPRS uređaj. Dobrodošli u svijet uvijek povezane mobilne internetske veze.

Alcatel OT511-serije

Imao je niz OT511-serija, s kojima smo imali malo interakcije, ali opet, bio je lijep, dobro izgrađen uređaj. Do tog je trenutka otišao prigušena vanjska antena.

Također pročitajte: Ovaj poduzetnik smatra da je Infinix Hot 2 poseban

Još nismo uspjeli. Još uvijek imamo OT526, OT 700, OT715 i OT735 - u drugom dijelu ove serije, to jest.

Preporučeno
Ostavite Komentar