Glavni » general » Nemate Android Market na Galaxy Tabu?

Nemate Android Market na Galaxy Tabu?

general : Nemate Android Market na Galaxy Tabu?

Kada sam dobio Samsung Galaxy Tab, jedan od prvih razočaranja koje sam imao je da inačica koju sam kupila nije imao Android Market unaprijed instaliran.

Istina je rečeno, u trenutku kada sam saznala da nema Android Market, želio sam ga odmah vratiti trgovcu. Ono što je pogoršalo bilo je to što sam sljedeći dan nakon kupnje upoznao Samsungov pomoćnik voditelja. Vidjevši uređaj sa mnom, dobio ga je uzbuđen i odmah je pitao jesam li već posjetio Android Market. Trebalo je da vidite razočaranje na njegovu licu kad sam mu rekla da moj uređaj nije unaprijed instaliran na tržištu. Rekao mi je da sam kupio verziju Tab koja nije bila namijenjena nigerijskom tržištu.

Tražite rješenje
Upotreba Android uređaja koji nije imala Android Market upravo me osjećao kao da mi nedostaje svijet mogućnosti. Dakle, "odlučio sam da se nikada neću odreći", već da idem u potragu za rješenjem - iako pravnim. Pronašao sam rješenje i pomislio da bi bilo lijepo ponuditi ove informacije, jer je moguće da postoje neki koji su na tom položaju upravo sada.

Evo što sam učinio

1. U telefonskoj aplikaciji unio sam sljedeće, * # 272 * moj IMEI broj #

2. Prikazan sam popis opcija za prodaju, a zatim sam odabrao XSG prodajni kod.

3. Nakon odabira XSG, kliknula sam Install (Instaliraj)

4. Kartica je ponovo podizanje sustava i resetiranje koje je trebalo oko 2 minute.

5. Kada se kartica vratila, viola! Tu je bila - instalirana aplikacija tržišta Android.

Također pročitajte: Video: Xiaomi Mi Napomena VS Asus Zenfone 2 4GB RAM-a

Nadam se da netko ovo korisno može pronaći. Ako imate bilo koji drugi Android uređaj bez predinstaliranog tržišta, možda biste htjeli dati i gore navedeni savjet kako biste vidjeli funkcionira li se i vratite se nama. Odricanje od odgovornosti: vaše su radnje na vašem vlastitom riziku.

Preporučeno
Ostavite Komentar