Glavni » general » Nemojte odustati! Uspjeh traje vrijeme - Osnivačica Usanga kuće

Nemojte odustati! Uspjeh traje vrijeme - Osnivačica Usanga kuće

general : Nemojte odustati!  Uspjeh traje vrijeme - Osnivačica Usanga kuće

Afrički Startup TV ponosni je na izložbu modne kolekcije Casa Of Usanga, suvremene afričke modne marke u Lagosu. U jednom razgovoru s gospođom shummailte Usangom, utemeljiteljem Doma usanga, rekla nam je kako je pronašla ljubav na modi nakon što je pratila svog prijatelja u školu treninga za modni dizajn.

Rekla je da prije nego što je naučila načiniti odjeću, imala je mini-mart gdje prodaje namirnice, ali nije imala radosti. Bilo je to samo nešto što je morala napustiti kući i vratiti se navečer kao i svaka druga osoba.

Rekla mi je da je to prijateljica koja ju je stalno natjerala da ode u školu modnih dizajnera, gdje je otkrio njezin talent. Kuća dizajnerica žena rekla je da je toliko odlučna uspjeti da je počela izrađivati ​​haljine 3 mjeseca u trening modnog dizajna.

Prošavši kroz svoju izložbu sada, mašta se divljalo vizualnim prikazom onoga što bi naše afričke tkanine mogle učiniti. Odjeća je bila više glamurozna od svega što smo vidjeli prije nego što smo se približili kući Usanga za intervju. Tvornica je standardna s raznovrsnom opremom za projektiranje, prijenosom topline, šivaćim strojevima, ukrasima i priborom itd.

Gospođa Usanga podijelila je ljubavnu priču o tome kako joj je suprug stajao s njom sve vrijeme kad je htjela ići na trening, uložila je u nju i dala joj sve što je trebalo da započnu. Ako ste žena žena koja traži što učiniti ili netko depresivan i umoran od vašeg posla, ova epizoda će vam dati potrebnu inspiraciju da bude vaš šef, Uđite.

Također pročitajte: 3 razloga zašto Linda IKeji Blog nije ni tehnološki niti početni

Intervju Doma Usanga


Preporučeno
Ostavite Komentar