Glavni » general » Ne radite ništa zabavno na telefonu

Ne radite ništa zabavno na telefonu

general : Ne radite ništa zabavno na telefonu

Ozbiljno, ne radiš ništa zabavno na telefonu je broj deset načina kako bi vaša baterija mobitela bila duža, prema stupcu u današnjem izdanju The Punch .

Evo pojedinosti iz članka:

Ako se zabavite na telefonu, vijek baterije dramatično će se smanjiti. Pristupanje webu, igranje igara, navigacija GPS-om i snimanje fotografija ili videozapisa nisu stvari koje trebate učiniti dok ste usred ničega bez punjača. Učinite to kada postoji jamstvo za izvor punjenja.

Dobivamo igranje igara i snimanje fotografija i videozapisa, ali od kada je pristupanje webu i navigacija putem GPS-a klasificirano isključivo kao zabavno?

Što ako ste usred ničega i vaš supružnik poziva na medicinsku nuždu koja zahtijeva hitna sredstva - i trebate koristiti svoj mobilni web preglednik za izvršavanje online prijenosa? Biste li to smatrali zabavnim?

Možemo razmišljati o nizu drugih ozbiljnih načina na koje netko može trebati pregledavanje weba kada se usred ničega bez punjača.

Što se tiče GPS-a, mislite da je primarna svrha GPS-a za kretanje osobito kada ste usred ničega .

Smatramo da bi ovaj broj deset točke trebao pročitati: " Ne radite ništa što nije potrebno na telefonu ". To zvuči bolje.

Ili se mi nitpicking?

Preporučeno
Ostavite Komentar