Glavni » general » Ne kupujte telefon nakon 2 godine izdavanja. Evo zašto

Ne kupujte telefon nakon 2 godine izdavanja. Evo zašto

general : Ne kupujte telefon nakon 2 godine izdavanja.  Evo zašto

Korištenje i promjena telefona iznova i iznova me naučilo mnogo. Nakon što sam prešao oko 30 telefona i računajući ( Tuale na moj Oga na The Topu koji je pogodio više od 100 :-) ), u tom razdoblju, naučio sam da je kupnja ili posjedovanje telefona nakon 2 godine puštanja, bilo potpuno novo ili pravedan, nije preporučljivo. Sljedeći razlozi dolaze igrati

Vrijednost i cijena

Jedna stvar koju svi znamo je da kada se telefon najavi i pusti na tržište, cijena i njegova vrijednost počinju se deprecirati s vremenom. Što duže ostaje na tržištu, to je manja cijena i vrijednost. U smislu vrijednosti, telefon pokrenut u 2012. ne može trljati ramena s telefonom iz 2014. godine. Ovo je jedna stvar koju bismo trebali biti svjesni.

Softver i mogućnosti
Ako ste u posljednje vrijeme pratili mobilnu tehnologiju, primijetit ćete da je sve dinamičnije i hlapljivije, s novom tehnologijom i inovativnošću koja se kreće brzinom zapanjujućim. Samsung Galaxy Note 4 ima dvostruku snagu obrađivanja prijenosnog računala koji sam sastavljao ovaj post. Smiješno, ali istinito.

Ono što govorimo u biti je da noviji telefoni imaju bolje mogućnosti, bolje značajke i poboljšanja u usporedbi sa starijim telefonima. Dakle, ako kupujete uređaj koji je nedavno pokrenut, sigurni ste da ste dobili nešto s boljim softverom i opremljeni novijim značajkama.

Dugovječnost i trajnost
baš kao i svaka druga stvar koju je napravio čovjek, telefoni i naprava se s vremenom pogoršavaju. Dijelovi postaju slabiji. Morate shvatiti da je većina jeftinih britanskih / londonskih telefona koji se prodaju na tržištima imaju oko 2 godine ili više. Dakle, ako kupujete telefon koji namjeravate koristiti jako dugo, takvi telefoni neće biti idealni.

Također pročitajte: Nokia Messaging i Mail for Exchange sada su dostupni za 5800, 5530 i X6-00

Na primjer, ljudi me zovu i pitaju: "Između Z10 i Z3, koji je bolji? Koga trebam kupiti? "

Ja kažem, "Idi za Z3".

Oni pitaju zašto i ja odgovoriti, "C'mon, Z10 je star!"

Jedna stvar, dođite u siječanj 2015, Z10 će imati 2 godine na tržištu. Čak i ako ima bolju kameru, novi Z3 je vaš najbolji kladiti se.

Za telefon koji namjeravate koristiti za 2 ili više godina, kupnja telefona koji je pokrenut oko 2011/2012 neće biti praktičan. Jednog dana se možete probuditi i telefon se iskrcati na vas.

Preporučeno
Ostavite Komentar