Glavni » general » Koristi li BlackBerry Torch bolje medijske datoteke od iPod Touch?

Koristi li BlackBerry Torch bolje medijske datoteke od iPod Touch?

general : Koristi li BlackBerry Torch bolje medijske datoteke od iPod Touch?

Blackberry Torch 9800 je najbolji Blackberry uređaj do sada kada je u pitanju igranje medijskih datoteka kao što su video i audio pjesme. Razlog je jednostavan; ima veći zaslon, bolji fotoaparat u usporedbi s ostalim Blackberry Devices do sada, a video snimač snima videozapis na 30 okretaja u sekundi s kontinuiranim automatskim fokusom.

U ovom postu ću podijeliti koliko je dobar medijski player Blackberry baklja kao što ide glavom u glavu s Apple iPod Touch. Usporedim s iPod Touch jer sam ja vlastiti, a glazbeni i video player na iPod Touchu gotovo je isti u usporedbi s iPhoneom.

Testirali smo i BlackBerry Torch i iPod Touch za glazbeni player, video player i diktafon.

Glazbeni player

Blackberry Torch ima poboljšani glazbeni player od prethodnih Blackberry uređaja kao što je Blackberry OS 6.0. No, u usporedbi s iPod-om glazbeni player još uvijek nedostaje nekoliko značajki. Glazbeni player na iPod-u može prikazati tekstove i informacije o medijima koje Blackberry Torch ne može (uspoređujem zadane medijske igrače pa se ne uzima u obzir svaka aplikacija koja podržava gledatelje tekstova). Osim toga, iPod glazbeni player ima Cover Flow koji čini vrlo jedinstven.

Dakle, iPodov glazbeni player ima bolje značajke od Blackberry Music playera. Međutim, testirali smo istu pjesmu na oba uređaja kako bismo testirali jasnoću i bassov odaziv uređaja, a Blackberry iznenađujuće osvaja ovu bitku. Koristio sam BOSE slušalice i Blackberry dolazi s boljom kvalitetom zvuka. Također, ne možete promijeniti pjesmu koristeći iPod Touch gumb za glasnoću, Blackberry Torch ima prednost ovdje.

Također pročitajte: Aukcija: BlackBerry 9630 Tour (Sold)

Dakle, moje je konačno mišljenje da, ako vam je stalo samo slušati svoju omiljenu pjesmu i manje se brinuti o čitanju tekstova dok pjesma svira, Blackberry će obaviti posao. Ako vam je potrebna dodatna značajka kao što je Cover Flow ili lekser, iPod Touch bi trebao biti vaš izbor.

Video Player

Reprodukcija videozapisa na uređaju iPod touch vrlo je jednostavna. iTunes pretvara video za iPod / iPad i zatim ga sinkronizira. Ali za Blackberry to je drugačije, korisnik mora pretvoriti video na svoju vlastitu kako bi ga igrati u svojoj Blackberry. Pokušao sam igrati Full-HD videozapis na oba iPod touch i Blackberry Torch.

Ako se videozapis pretvori pomoću programa iTunes, glatko se reproducira na iPodu. No, Blackberry suočava se s problemom igranja tog određenog videozapisa. Prvih nekoliko sekundi igrati malo polako, a ostatak videa se dobro reproducira na Blackberry. Taj se problem može riješiti smanjivanjem FPS (Frame Per Second) i audio kodekom videozapisa. Tako je jasno da iPod Touch osvaja bitku za video player.

Snimač glasa

Ovo je jedino područje gdje se dva uređaja međusobno podudaraju. I iPod i Blackberry touch dobro se bilježe, ali za iPod potreban vam je mikrofon, dok kupina ne zahtijeva slušalice / mikrofon. Kao što je ugrađen mikrofon.

Konačno, želim reći da iPod Touch reproducira videozapise bolje, ima više značajki u glazbenom playeru, ali, svaki put kada je potrebno povezati s iTunesom kako bi se dodali novi videozapisi / audiozapis. Zato ponekad volim crnu kupelj Blackberrya; jer mogu samo povlačiti i ispustiti bilo što u svom pregledniku datoteka i to će samo igrati. Brže je od iTunes.

Također pročitajte: Nokia i Sony Ericsson telefoni dostupni

Štoviše, Blackberry Torch ima prednost s Bluetooth prijenosom datoteka koji je dostupan samo na jailbroken iPod Touch. Donji je red, iPod je nedostatak iTunes koji je vjerojatno da će biti riješen čim iCloud je dostupan. Blackberry Torch treba poboljšati svoj glazbeni player s više značajki kao što su cover flow i lyric gledatelja kako bi se natječu s Apple iPod.

Preporučeno
Ostavite Komentar