Glavni » general » Da li netko drugi vidi Nokia / WhatsApp nasuprot Samsung / BBM FaceOff?

Da li netko drugi vidi Nokia / WhatsApp nasuprot Samsung / BBM FaceOff?

general : Da li netko drugi vidi Nokia / WhatsApp nasuprot Samsung / BBM FaceOff?

Možda ste propustili. I ja sam to učinio - neko vrijeme, ali to je tamo i gleda nas sve u lice: postoji instant poruka jako podijeliti s Nokia i WhatsApp s jedne strane, i Samsung i BBM s druge strane.

Nokia gura WhatsApp na oba Lumia i Asha, dok Samsung gura BBM na svoju galaksiju. Svaki put kada Nokia predstaviti nove Ashove telefone, to ide na veliku duljinu kako bi istaknula da će WhatsApp biti dostupan na tim uređajima. Pogledajte ovu fotografiju iz današnjeg događaja Nokia World 2013 kao primjer onoga što mislim:

Ovo je dosljedna tema na Nokia pokretanju događaja na neko vrijeme. Finish proizvođač nastavlja gurati WhatsAppove brojeve i dostupnost na svojim platformama.

S druge strane zaljeva Samsung aktivira BBM, iako je dostupan za Android. Samsung i BlackBerry postigli su dogovor oko usvajanja BBM-a, a ja ne sumnjam da će Samsungovim trenutnim brojevima BBM brzo akumulirati aktivnije korisnike.

Je li ovo iznenadno lice namjerno ili je samo dogodilo, još je jedna stvar, ali ovdje je. Naravno, Nokia potiskuje dominantnu platformu za razmjenu trenutnih poruka u pokušaju povećanja prodaje svojih uređaja. Također je zanimljivo napomenuti da BBM nije dostupan za Windows Phone (ili Asha). Sumnjam da će to biti u bliskoj budućnosti, ako ikada. Kao takav, Nokia stavlja svoju težinu iza WhatsAppa je prirodna i opet ima smisla. Međutim, ovo se igra, ovaj će trenutak razmjene poruka biti zanimljiv. Svi ostali trebaju ići sjesti: ovaj je rat polu-polarni i ima samo WhatsApp i BBM na terenu.

Također pročitajte: Jeste li umorni od obavijesti o heads upu za Android 5? Instalirajte ovu aplikaciju
Preporučeno
Ostavite Komentar