Glavni » general » Uređivanje dokumenata za Android uređaje

Uređivanje dokumenata za Android uređaje

general : Uređivanje dokumenata za Android uređaje

Jedan od ranijih nedostataka operativnog sustava Android bio je nedostatak pregleda dokumenata, kao i paket za uređivanje dokumenata na ranijim modelima. Iako je postojalo nekoliko dostupnih rješenja za treće strane, oni su bili sasvim neugodni i nisu popunili prazninu.

Tada je došao HTC Magic s preglednikom dokumenata iz Quickoffice, ali bez uređivanja suite.

Srećom, DataViz je stigao do tanjur s Documents To Go za Android, puni paket dokumenata gledatelja i urednika. Sada korisnici mogu pregledavati i uređivati ​​Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® i Adobe® PDF datoteke bez skimpinga na značajkama na Smartphoneu sa sustavom Android. Documents To Go podržava najnovije formate programa Microsoft Office i Adobe (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx i pdf).

Trenutno konkurentska aplikacija QuickOffice i dalje ne podržava dokument EDIT ili pregled dokumenata sustava Office za Word (.docx) i Excel (.xlsx), pa ako trebate uređivanje, Documents To Go je smjer koji treba izgledati.

Dobra vijest je da je preglednik Documents To Go dostupan kao besplatan preuzimanje s Android tržišta. Međutim, ako trebate uređivati ​​i na uređaju Android, morat ćete nadograditi paket za naknadu.

Preporučeno
Ostavite Komentar