Glavni » general » Planirate li kupiti BlackBerry 10 smartphone?

Planirate li kupiti BlackBerry 10 smartphone?

general : Planirate li kupiti BlackBerry 10 smartphone?

Imamo nešto više od tjedan dana do službene najave Blackberry 10 OS-a iz RIM-a. Tvrtka će također najaviti dva inicijalna pametnog telefona s operacijskim sustavom. Sigurno će biti mnogo zujanja oko dva nadolazeća pametnog telefona. Primjetit ćete da sam ovdje uglavnom mirno za BB10 na MOBILITY. Nisam veliki obožavatelj prljavštine i glasina. BlackBerry fanovi će dobiti detalje čim imam službene informacije o nadolazećim pametnim telefonima.

U međuvremenu, s gotovo 100.000 dostupnih aplikacija i više na putu, BB10 čini se da je postavljen za snažan početak. BlackBerry ima vjeran slijed i zamislim da će mnogi entuzijasti htjeti nadograditi sa svojih starijih modela na jedan od novih gadgeta. U posljednjih nekoliko mjeseci nisam koristio BlackBerry smartphone, ali držim prste kako su RIM skinuo BB10 i donio još više uzbuđenja na platformu.

Tradicionalno sam obožavatelj hardvera QWERTY tipkovnice na BlackBerryu, ali pojedinosti softverske tipkovnice su intrigantne. Možda bih se mogao zavaliti prema uređaju s punim zaslonom ako budem osvojio i konačno odlučio ići na BlackBerry rutu. S druge strane, moja supruga je QWERTY BlackBerry u srž, tako da definitivno dobiva QWERTY BB10 smartphone. Pretpostavljam da bi njezina jedinica mogla biti samo testni uređaj. Ako me BB10 impresionira, vjerojatno ću skočiti u bazen i razbiti se na jednu za sebe.

A ti? Planirate li dobiti BB10 smartphone? Imate li trenutno BlackBerry? Ako dobivate BB10 uređaj, koja od opcija - puni zaslon osjetljiv na dodir ili QWERTY?

Također pročitajte: PlirisBlaze podijela ide u ... Soji Ayoade

Slikovni krediti : Nisam mogao pronaći izvor ove slike, kao što sam ga pokupio na Facebooku. Ako znate izvor, molim vas obavijestite me, tako da mogu postaviti ispravnu vezu i priznanje.

Preporučeno
Ostavite Komentar