Glavni » general » Trebate 41 megapiksela? Digitalna fotografija pregledava Lumia 1020

Trebate 41 megapiksela? Digitalna fotografija pregledava Lumia 1020

general : Trebate 41 megapiksela?  Digitalna fotografija pregledava Lumia 1020

Ja sam evanđelist mobilne fotografije. Već godinama, jedine kamere koje posjedujem su camerapone, i oni su se držali svima u svakoj situaciji - neformalni snimci obitelji i prijatelja i formalne fotografske poslove za posao i posao. Po mom mišljenju, namjenski potrošački fotoaparati imaju puno toga za strah od cameraphones.

Digital Photography Review je posvećena fotografska stranica za potrošačke digitalne fotoaparate, a preuzeli su Nokia Lumia 1020 za spin. Imaju sekciju, Connect, za pametnu fotografiju. Recenzije pametnih telefona napisane su u skladu s potrebama fotografa. Njihov je fokus na značajkama fotoaparata, performansi i kvaliteti slike. Trebali biste pročitati cijelu recenziju, no ovdje su izvadci iz njihovih zaključaka:

Inovativni inovativni senzor od 41 megapiksela tvrtke Nokia Lumia 1020 otklanja nove temelje u pogledu kvalitete slike . Ostatak mobitela je o onome što biste očekivali od jedne admiralske mobilne slušalice u 2013. godini: brz i fluid u svakodnevnoj uporabi. Zaslon nije visoka kao i full HD zasloni na nekoliko svojih konkurenata, ali svakako je oštar i ima vrlo dobru vidljivost na suncu.

Kvaliteta slike Lumia 1020 je najbolja u klasi : u uvjetima svijetle i slabe osvjetljenosti pruža impresivne performanse. U dobrom svjetlu, senzor visoke razlučivosti bilježi ogromnu količinu detalja, čak i kod tamnijih dijelova scene s malim kontrastom koje mnogi natjecatelji pokušavaju razmaziti sa smanjenjem buke. Boje su pune, ali uglavnom dobro izražene. 5MP slike su lijepo izoštrile i spremne za dijeljenje.

Inovativni zoom tvrtke Nokia Lumia 1020 i impresivna kvaliteta slike odvojili su od svih konkurenata . Do gotovo svakog mjernog podatka, potrebno je bolje slike od bilo kojeg drugog telefona na tržištu.

Tamo imate. Megapikseli su važni u rukama proizvođača koji zna što će s njima. Imam u vlasništvu nekoliko izvrsnih telefona Nokia fotoaparata, uključujući Nokia E90 Communicator, Nokia N8, Nokia 808 PureView i sada Nokia Lumia 920. Kao vlasnik PureView 808, ponovio sam ljudima da se ne radi o sirovim megapikselima, nego o tome što se s njim radi. 808 je vrhunske stvari izvodio s 41 megapiksela, a 1020 prati svoje korake. U mom iskustvu, Nokia dosljedno dokazuje da znaju što učiniti s megapikselima. Fotoaparat tvrtke Nokia Lumia 1020 testirana je i ocijenjena Digital Photography Reviewom kao glavom i ramenom iznad konkurencije. Puni pregled je ipak posao od 11 stranica. Oni su svakako bacali sve na Lumia 1020 i proučavali ga kroz i kroz!

Također pročitajte: Prvi pogled na HiOS na TECNO-ovom nadolazećem mobilnom uređaju

Posjetite pregled tvrtke DPR Connect: Trebate 41 megapiksela? Naš pregled Nokia Lumia 1020 fotoaparata.

Preporučeno
Ostavite Komentar