Glavni » general » Imate li loptice za Belle? Vrlo je seksi!

Imate li loptice za Belle? Vrlo je seksi!

general : Imate li loptice za Belle?  Vrlo je seksi!

Svi ste bili toliko zauzet s Annom. Žao mi je, dušo, već romantizam Belle, a ona je u svakom pogledu beba nego Ana.

Znate riječ "Sve stvari koje su zabavne u životu su skupo, zabranjeno, otrovno, opasno ili u braku!" Anna je službena. Nokia vjerojatno neće osmijeh na ono što sam učinio treperi moje N8 do Belle. Nema šanse, abeg!

Ali razumijte me: napast je bio mnogo. Pukotine i videozapisi su mi se topli i gorjeli. Duh je bio spreman, ali tijelo je bilo slabo.

Nemojte mi reći da nikad nisi trčao u onu bebu ili dude koje ste htjeli više od bilo kojeg drugog. Da, naaa . Na kraju, što ...! Preuzeo sam datoteke i bljesnuo svoj Nokia N8 do Belle.

Anna je lijep tinejdžer, ali ona nema punih, voluptonskih krivulja pune odrasle žene poput Belle.

Početni zaslon
Izbornik s obavijestima o povlačenju
Izbornik telefona
Volim svoju glazbu. Oleku - ozbiljna stvar!
Nova verzija web preglednika 7.4.1.8
Prebacivanje između kartica u pregledniku

Sviđa mi se ona? Symbian Belle je okrugla i smeđa! Tko treba nespretan robot ili krticu? Svi mrzitelji, duboko zaronite. Ovaj Symbian OS stijene.

Odricanje od odgovornosti: Ako odlučite ući u krevet s Belleom kao što sam učinio, to činite na vlastiti rizik. Ne mogu se smatrati odgovornima. MobilityNigeria također ne može biti odgovoran. Čak i ako uspješno snimite, vaše jamstvo je nestalo. Dopustite mi da kažem da u Naija lingo - Vi ste OYO ako trčite nakon Belle prije nego što je Nokia tisak za vas! Ne govorim o svom .

Preporučeno
Ostavite Komentar