Glavni » general » Da li zaista trebamo aplikaciju za sve to?

Da li zaista trebamo aplikaciju za sve to?

general : Da li zaista trebamo aplikaciju za sve to?

Prošlog mjeseca objavio sam svoj posao s aplikacijom MobiNigeria za Symbian. Kao odgovor na taj članak, jedan od naših redovnika je ovdje napisao komentar koji nije dobro prošao s previše ljudi, ali imao je točku koju ću pokušati raznijeti u ovom članku.

Smatram da bez obzira koliko su dobre aplikacije za Facebook, WordPress i Twitter bile, nakon početne euforije instalacije, gotovo nikada neću vratiti na njih. Zašto? Imam preglednik za one. Jedna aplikacija na svom pametnom telefonu - web pregledniku - brine o funkcionalnosti koje ta tri aplikacije pružaju.

Zašto bih želio svima pokrenuti zasebno i prebaciti se na ažuriranje mog bloga, Twitter feeda i Facebook zida kao što je to?

MobiNigeria aplikacija za Symbian, kao i svaka druga aplikacija za vijesti (npr. AP, Mobile Industry Review, National Geographic, itd.) Jednostavno reproducira ono što je već na samoj web stranici. Pretplaćen sam na mnoge web-lokacije s vijestima. Smatram da je jedna aplikacija - RSS Feed Reader - učinkovitiji način primanja ažuriranja vijesti od svih.

Svakako je bolno morati pokrenuti aplikaciju za svaku od tih web-lokacija samo kako bi se ažurirali vijesti i recenzije.

Istina je da za ljude koji čine više od prosjeka na internetu, imajući aplikaciju za svaku uslugu bila bi ludost. Usput, mnoge mobilne aplikacije pune su takvih aplikacija - uključujući Apple, Ovi (Nokia) i Android trgovine.

Ovih dana brzo govorimo: " Za to postoji aplikacija ". Ipak, možda ćemo pronaći da nema previše stvari za koje nam je zaista potrebna aplikacija. U pravilu, mnoge internetske usluge možda zapravo ne trebaju posvećenu aplikaciju.

Također pročitajte: Ovo je prvi Samsung telefon s Iris skenerom

Oduvijek sam bio u poziciji da je mobilni web (i stoga i mobilni web preglednik) rješenje problema većeg broja aplikacija za većinu mobilnih internetskih aktivnosti. Vrijeme će reći.

Ipak, moramo ostaviti mjesta za one koji nisu u više mrežnih aktivnosti, ali imamo samo jednu ili dvije aktivnosti za koje su počinjeni na mreži, recimo da možda samo ažuriraju svoj WordPress blog ili Facebook stranice i ništa više. Možda će to radije koristiti aplikaciju za to. Mogu biti u manjini, ali od kada je politički ispravno diskriminirati manjine?

Preporučeno
Ostavite Komentar