Glavni » general » Nemojte slijediti moje korake; Koristite moje znanje

Nemojte slijediti moje korake; Koristite moje znanje

general : Nemojte slijediti moje korake;  Koristite moje znanje

Od 2001. godine kad su GSM mobilne usluge skinute u Nigeriji, posjedovao sam i koristio više telefona nego što sam uspio pratiti. Kažem to zato što je bilo razdoblja u kojem nisam stroga računanja i zato nemam zapise o nekim opskurnim uređajima. Čak i tada, moje službene zapise trenutno stoje na 48. Moj trenutni uređaj je Nokia N900. Ali imam i aktivnu uslugu Nokia 3600 Slide i Sony Ericsson W302.

48 uređaja, od osnovne do srednje razine sve do kneževa svijeta pametnog telefona. Što radim sa svim tim uređajima? U jednoj riječi, igranje .

Kako bih je prekinuo, strastven sam o mobilnoj tehnologiji. Smatram da je to poluga na mnoge načine (jednom sam vodio čitav posao webhostinga na Nokia 9500, a moji pametni telefoni i dalje igraju ključnu ulogu u mom radu) pa sam krenuo na isprobati svaku moguću manifestaciju GSM mobilne tehnologije.

Koristio sam Siemensove uređaje (ako ih se netko sjeća), Alcatel, Ericsson (ne, ne Sony Ericsson), NEC, Sagems i dugo zaredani brandovi kao što je TelMe. Naravno, koristio sam hrpe uređaja od strane glavnih marki previše.

Od mojih arhiva od 5. veljače 2008. U smjeru kazaljke na satu iz zatvora - Nokia 9500, Nokia E61i, Sony Ericsson P990 i Nokia E61

U redu, ovdje je točka, ne vjerujem u bacanje teorija okolo. Također sam odlučio zaraditi novac iz mobilne industrije na neki način. Kao takav da bi postala nešto od vlasti, odlučio sam da trebam podnijeti što je više moguće.

Shvatite da su mobilni web i mobilni podaci općenito moj glavni interesni interes. Na pozornici kada smo imali CSD (GSM dial-up), bilo je bezbroj mogućih konfiguracija za različite marke, pa sam postavio da isprobam onoliko koliko. Zatim su došli GPRS i WAP 2.0. Krenuo sam i istražiti one. Na i dalje, kada su se pojavile nove tehnologije i usluge, fragmentacija među mobilnim uređajima značila je da trebam istražiti marke i platforme.

Također pročitajte: Imitacija je najbolji oblik laskanja - otkriveno HTC 8X

Osim toga, kada smo 2008. godine pokrenuli MobilityNigerija, redovito smo trebali imati svježi sadržaj. Opet sam se zalagao da upotrijebim jedan kamen da ubijem dvije ptice. Moja visoka stopa prometa na telefonima bila bi dobra za online mobilni resurs kao što je MobilityNigeria.

Sada ne želiš tako živjeti. To je skupo i nije uvijek prikladno kao što ljudi misle. Na primjer, moram nastaviti s prijenosom / sinkronizacijom kontakata i datoteka i to opet i iznova. Nije uvijek radila na svim platformama.

Spalio sam tisuće Naira igrati s CSD natrag u dan. Još uvijek snimam tisuće na 3G / HSDPA do datuma, ali barem sada to stvara dobru gotovinu. Možda bih također trebala sjesti i izračunati ukupnu vrijednost svih mobilnih uređaja koje posjedujem. Tko zna?

Dobra stvar je da su moja ulaganja u mobilnu tehnologiju isplaćivala lijepo.

Pričaj sa mnom
Dopustite mi da napravim malo marketinga ovdje: ako pokrenete malo ili srednje veliko poslovanje i zanimate kako možete implementirati mobilnu tehnologiju kako bi vam pružila prednost, trebali biste razgovarati sa mnom. Drugi - ako postoje drugi - mogu baciti teorije na vas, ali sam hodio razgovor . Stalno sam primijenio mobilnu tehnologiju u moje poslovanje i odmaknula se.

U svakom slučaju, ne želite živjeti eksperimentiranje kao što sam učinio. Ono što želite učiniti je da se vratite na ono što sam naučio i da koristim te informacije kako bi mudro donosili odluke o kupnji mobilnih telefona najprikladnijih za vaš rad (i život uopće), tako da možete nastaviti sa životom. Ili poboljšati produktivnost na poslu. Ili smanjite operativne troškove.

Također pročitajte: Zašto biste trebali obratiti pozornost na pametne telefonske specifikacije

Bit će vam jeftinije, manje traumatično, i to ćete odmah dobiti prvi put. Nazovi me.

Put naprijed za mene
Natrag u ožujku, napisao sam Diljem mobilnog entuzijasta i nekoliko suradnika odgovorio da sumnjaju da li mogu koristiti bilo koji telefon za godinu dana. Gledaj me. Učinio sam sa životom visokih telefonskih prometa.

Odabrao sam Nokia N900 koji sada koristim jer zadovoljava moje potrebe i namjeravam je zadržati. Bez kvara uređaja ili nesreće, koja će ostati moj primarni uređaj do travnja 2011. kada ću ponovo pokrenuti mobilnu kupovinu samo da ostanem aktualna.

Ali ja sam učinio kupuju telefone za pregled / testiranje svrhe. MobilityNigeria već ima ugovor s jednim trgovinom na malo za zajmove. Nadam se da možemo pečat više takvih poslova.

Još jedan zahtjev za pregledne telefone
Ovdje je još jedan prigovor GSM mrežama, telefonskim trgovcima i proizvođačima kako bi dostupni zajam telefoni za pregled. Pošaljite nam telefon za dva (2) tjedna, a zatim se vratite vama. Možemo ga čak i prodati za vas nakon razdoblja zajma i staviti novac na vaš račun, ako to želite.

Zauzvrat, nudimo vam vidljivost na MobilityNigeria, najvećem, najživljivu i najutjecajniju mrežnu resurs na GSM mobilnim telefonima i uslugama u Nigeriji.

Zelim se igrati? Kontaktirajte nas.

PS: Jesam li spomenuo da osim svih ostalih praktičnih razloga koje sam dao toliko trošiti na telefonima, također to činim i zato što to apsolutno volim? Nisam? Sheeesh .

Preporučeno
Ostavite Komentar