Glavni » general » Nemojte kupovati ovaj "Universal Wireless Wi-Fi"

Nemojte kupovati ovaj "Universal Wireless Wi-Fi"

general : Nemojte kupovati ovaj "Universal Wireless Wi-Fi"

Negdje uz liniju, netko će pokušati prodati ovaj "univerzalni bežični WiFi" vama. To može biti cestovni brodolomac u Computer Villageu, Ikeja. Može biti prometnik u Lagosu. Možda je ulični prodavač u gradu Beninu. To je krišom promatrati kao podršku 4G i imaju 24-satni vijek trajanja baterije. Dobro pogledajte proizvod:

Pretpostavljeni univerzalni wifeless WiFi nije ništa više od čitača USB memorijskih kartica i možda redovitog USB modema. Nema baterije, tako da ta stvar neće vam dati bežičnu žarišnu točku. Ne postoji priključak za punjenje. nema izgrađenih 16 GB memorije. Ovdje se otvara:

Za dobar učinak, Etisalat SIM paket (ili paket iz druge mreže) vjerojatno će biti u paketu s njom - s entuzijast promo od tri mjeseca besplatno pregledavanje. Sigurni smo da nijedna GSM mreža nije uključena u ovaj reket. Koliko ovih dana kupujete SIM karticu od trgovca ulice? To je ono što su vjerojatno zaludili.

Cijeli bežični WiFi paket je potpuno lažan - muljaža (dobro, SIM kartice vjerojatno će biti autentične). Tu je i mini CD u paketu proizvoda, pa čak ni to neće instalirati softver kako bi ova stvar funkcionirala kao modem s računalom. Nemojte gubiti novac. Kupite nam kasnije kasnije!

Preporučeno
Ostavite Komentar