Glavni » general » Učinite to na ovaj način; učiniti na taj način

Učinite to na ovaj način; učiniti na taj način

general : Učinite to na ovaj način;  učiniti na taj način

Jedan je skup ljudi rekao da budete slobodni i budite sebi i biti u skladu s tim. Netko drugi kaže: Promjena je jedina stalna stvar u životu, stoga se stalno treba ponovno otkriti.

Rekli su vam da uvijek imate plan B ako plan A ne uspije. Netko drugi kaže: Imate jedan plan i uložite sve svoje energije u nju, tako da nema šanse za neuspjeh.

Rečeno vam je da isporučite taj proizvod, nesavršen i nepotpuni kakav jest, a zatim ga uklonite dok idete. Netko vam razgovara o snazi ​​da je to prvi put dobije.

Jedna školska misao govori da je u redu da odustanete iz škole kako bi potjerali taj san. Drugi kaže da je odgoj i obrazovanje nužan i da se ne može prevesti, te da morate ostati u školi.

Raditi za druge je ropstvo, rečeno ti je. Ipak, netko će vam reći da morate dobiti posao i popeti se na ljestvici karijere.

Jedan od vas pita: "Što još radite s takvim muškarcem / ženom? Odbaci njihovu žalost iza sebe! ". Ali druga osoba to vidi drukčije i od vas traži da vježbate strpljenje i pecite s udarcima.

"Uzmite život jednostavnim, izračunajte i igrajte se na sigurnima", kaže jedan. "Budite pustolovni i idite u život!", Govori vam drugi.

Ne postoji kraj mišljenja i stavova, od kojih se mnogi redovito sukobljavaju. Vidio sam ljude koji su se igrali na sigurnom i uspješni, i vidio sam ljude koji su jednako uspješni. Zaposlenici i poduzetnici podjednako uspijevaju i propadaju. Ponekad, ostaje rad, a ponekad i ostavljajući je odgovor. Neki su sami implementirali jedan plan i propali, kao i neki koji su vodili s dva plana i pali stan.

Također pročitajte: Evo zašto ne biste trebali spavati pored vašeg mobilnog telefona

Mislim da sam pronašao tajnu uspjeha u životu i to je ovo: Nema tajne uspjeha u životu . Svatko to čini kao što ide na temelju njihove osobne makeup, individualna iskustva i osobit okolnosti. Morat ćete poduzeti sve što ste pročitali, čuli i vidjeli i napravili svoj put kroz život.

Nemojte se pobijediti za svoje izbore. Ako ostaneš zdrav, moraš biti vaš najveći fan, čak i kad svi drugi misle da si napravio pogrešne odluke. Dišite, živite, pobijedite svoj put i posjedujete ga. Uzmi priliku s životom. To je vaš život, i to je vaša prilika. Udaljite se i prilagodite dok idete. Neka sila bude uz tebe!

Ostavit ću vas s zborom iz svih mojih omiljenih John Legenda, "Everybody Knows":

Jer svi znaju, nitko zapravo ne zna.
Kako to raditi ili kako olakšati povredu.
Sve smo već čuli, da svi znaju kako to ispraviti.
Želio bih da još jednom pokušamo.
Još jedan pokušaj,
još jedan pokušaj,
još jedan pokušaj,
Jer svi znaju, nitko ne zna.

Preporučeno
Ostavite Komentar