Glavni » general » Da li stvarno razgovaram o MTN-ovoj TalkOn-u?

Da li stvarno razgovaram o MTN-ovoj TalkOn-u?

general : Da li stvarno razgovaram o MTN-ovoj TalkOn-u?


MTN-ova službena riječ o tarifnom planu TalkOn kako je izdignuta sa svoje stranice je:

" Ako dugo pozivate na mnoge ljude, MTN TalkOn je najbolji plan za vas.

Na MTN TalkOn, vaša prva minuta poziva tijekom dana bit će naplaćena na 50 kobo u sekundi. Nakon prve minute poziva MTN-MTN će se naplatiti na 25 kobo u sekundi. Nema naknade za pristup, nema skrivenih troškova !!! Sada je to TRU VRIJEDNOST !!! „

To može biti istinska vrijednost za neke druge, ali ne nudi ništa vrijedno vikati. Imajte na umu da ovaj tarifni plan funkcionira samo kada uputite pozive s MTN linije na druge MTN linije.

Ovo je moja situacija: nijedan od poziva koje redovito radim nije na MTN liniji. I ne mislim ni na jedan. Sve moje obitelji i prijatelji su na drugim mrežama - tata, mama, žena, brat i sestre, prijatelji - nitko od njih nije na MTN-u.

Pa, što MTN želi da učinim? Kupite svaki član moje obitelji i prijatelje MTN liniju kako bih mogao koristiti TalkOn? Ne mislim tako.

U međuvremenu, s druge strane podjele, ostali članovi moje obitelji i prijatelja koji su na Airtelu imaju eksploziju. Zapravo, razgovaraju na i na dalje . A najbolji dio je da naplaćuju 20 kobo u sekundi za pozive na druge mreže. Suprotno tome s 50 kobo u sekundi koje plaćam na MTN TalkOn kada stignu do mojih kontakata na drugim mrežama.

Pitam, nije li vrijeme da se kretam? Mislim da je sada najbolje vrijeme za ispuštanje MTN linije i premjestiti na 2good. Novinski članak koji je objavio MTN TalkOn zabilježio je mnogo tjeskobe od nezadovoljnih pretplatnika. Rješenje nije tako teško pronaći - možda je vrijeme za one druge nezadovoljne pretplatnike poput mene da ispuste svoje MTN SIM-ove i presele u druge mreže koje odgovaraju njihovim potrebama?

Preporučeno
Ostavite Komentar