Glavni » general » Razgovor s nekom neupadljivom, techy ženom.

Razgovor s nekom neupadljivom, techy ženom.

general : Razgovor s nekom neupadljivom, techy ženom.

Napomena: ovaj je post VRLO dugotrajan. Nosite se sa mnom jer je to bila čitava rasprava koju sam htio podijeliti. Hvala i uživaj!

Nedavno sam bio na letu, a ja i gospođa blizu mene; Anna, započela je riječ o svačijem raspoloženju, a to je činjenica da oboje upotrebljavamo Android uređaje. Imala sam HTC Android uređaj sa mnom koji ima Samsung Android uređaj.

Naša rasprava obuhvatila je različite dijelove tehnološke industrije s njom i postavljala mi nekoliko istaknutih pitanja poput:

Što se dogodilo s Nokia?

Zašto nisu inovirali?

Zašto nisu koristili Android? "

Objasnio sam čitavu sagu o platformama, operativnim sustavima i proizvođačima hardvera. Rekla je da je dugo bila Nokia fan i da barem za sada ne može koristiti Nokia. To je bilo kada me je zamolila da znam inye 2 tabletu.

Odgovorio sam da je Inye 2 tableti koju nudi Saheed Adepoju, nigerijski. Rekao sam joj o ostalim nigerijskim tabletama kao što su Vantium, Bamboo i Ovim + kao one koje sam mogao sjetiti i bila je iznenađena da postoji više od jedne nigerijske tablete. Također sam joj rekao o još jednom nigerijskom: PlirisBlaze +, nigerijski Android telefon tvrtke Pliris Mobile.

Ponovno je pitao zašto je to samo Inye o kojoj je čula na BBC-u. Rekao sam joj o pitanju novca i činjenici da je konkurencija poput iPada ili Galaxy Tabsa bila teško tržišna. A onda je čitavo pitanje Nigerijane općenito patrotično kada je riječ o našim proizvodima ili uslugama na domu.

Također pročitajte: Nokia 5800 i problemi s kompatibilnošću

Drugi istaknuti problem koji je bio razjašnjen bio je o Blackberry uređajima. Iako prizna da apsolutno mrzi BlackBerry uređaje, priznaje da je u nekim slučajevima apsolutno nužno koristiti.

Dala mi je slučaj šefa koji zna da radi za Vladu. Šef mrzi Blackberry i kao takav ne koristi jedan. Kao rezultat toga mora doći na radno mjesto prije nego što on može provjeriti e-poštu i ostale povezane stvari online. Ako je imao Blackberry uređaj, njegov će posao biti jednostavniji putem usluge push mail-a koju BlackBerry uređaji posjeduju.

To, kaže ona, vrlo je frustrirajuće za njegove asistente koji ga moraju nazvati kad god bude kod kuće kako bi mogao provjeriti svoju poštu bilo gdje gdje se može povezati s internetom. U tom slučaju, kaže ona, samo je glupost da dopustite da vaš mržnja određene tehnologije ili uređaja ometa vašu produktivnost ili kreativnost.

Naslov ovog post je upravo na mjestu, jer iako ne-techy u geek uvjete, ona je još uvijek znao i razumio osnove kako stvari; tehnoloških radova.

Na kraju leta, ja pokupila neke glavne točke od nje da ću popis kao:

  • Iako tehnologija može izgledati kao da se cvate / se otkriva u Nigeriji, ovaj bum međutim je koncentriran u samo nekoliko država federacije.
  • Ta se tehnologija ponekad treba koristiti, kao što je potrebno ne po želji.
  • Da još uvijek imamo daleku putu za senzitizaciju i informacije među 150 milijuna ljudi u Nigeriji.

To je sve što smo mogli raspravljati tijekom kratkog leta. Ja ću nastaviti držati u kontaktu s prekrasnom Annanom dok je otvorila moju samouvjerenost "Techy mind" na puno praktičnih detalja i aplikacija koje nikad nisam mislio do sada.

Također pročitajte: Sve što trebate znati o snimanju telefonskih poziva
Preporučeno
Ostavite Komentar