Glavni » general » Dvojba mobilnog entuzijasta - praćenje

Dvojba mobilnog entuzijasta - praćenje

general : Dvojba mobilnog entuzijasta - praćenje

Prije mjesec dana, Yom je objavio članak, Dvojbu mobilnog entuzijasta, u kojem je bio bolan izborom svog sljedećeg pametnog telefona.

U povezanom članku, Steve Litchfield, urednik doprinosa za All About Symbian i Host of the Phones Show, plače, kao da je odgovor na Yom, " Ne mogu preporučiti bilo koji od njih. Čak i one koje sam koristio! "Evo uvoda iz Steveovog članka:

Tim Salmon i ja (u Phones Show Chatu) često primjećuju da bi, ako se dođe savršeni smartphone, nemamo ništa za raspravu i ništa za pisanje - ali trenutna situacija u smislu onoga što sam pokušala i odbacila počinje dobiti smiješno. Jesam li previše neumjeren da želim nešto što je daleko blizu savršenoj? Nakon što je vidio, pokušao i odbacio 101 pametne telefone, što bih ispitati drugima?

Da; znamo da nema savršenog uređaja, ali se suočimo s njim - uređaji na terenu jednostavno imaju previše pitanja za osobe u kategoriji Yom, Steve i Tim.

Za ljude koji trebaju samo glas i SMS? Da . Zamislite sučelje na drugim načinima? Da . Strašne video mogućnosti? Da . No, pametan alat za mobilne radove koji isporučuje većinu robe zajedno u jednom lijepom funkcionalnom paketu? Trenutno nema dostupnog.

Malo čudo da čak i Brym! još uvijek drži svoje pouzdanog Sony Ericsson P1.

Oh, ali najprije morate pročitati cjelinu Steveovog članka. Prebaci se na 101 pametnih telefona i ne mogu ih preporučiti. Čak i one koje sam koristio! Onda se vratite ovdje i razgovarajmo.

Također pročitajte: 2016. finalisti najavljeni za West Africa Mobile Awards

Usput, samo da znaš, Yom još uvijek mora napraviti izbor.

Preporučeno
Ostavite Komentar