Glavni » general » Dilema mobilnog entuzijasta

Dilema mobilnog entuzijasta

general : Dilema mobilnog entuzijasta

Jesam li ja jedini ili postoje li ljudi tamo koji se boluju od izbora telefona za kupnju? Svake godine u travnju ili oko travnja idem kupovati mobitel. Da; svake godine. No, problem je što svaki put gotovo je bolan proces sužavanja raspoloživih izbora za dolazak na taj jedinstveni uređaj koji najbolje odgovara mojim potrebama.

Neću trošiti dragocjeno vrijeme plesajući oko pitanja. Evo kako mi trenutno ide. Moj kratak:

Trebam moderan smartphone (po mogućnosti izdan u posljednjih 15 mjeseci) s dobrim hardverom QWERTY, velikim pejzažnim zaslonom, iznadprosječnim web preglednikom, ima dobre sposobnosti za više zadataka i koji obrađuje Gmail bez problema. Ne zanima me koja mobilna OS platforma radi, a ako je potrebno, mogu učiniti s ne-smartphoneom sve dok ispunjava sve ostale kriterije.

Vidjeti; moje zahtjeve nisu visoke i moćne; jesu li oni? Vjerojatno već otkucavate brojne telefone u glavi; zar ne? Mogu vam pomoći i s brzim popisom, a kako bi ovo bilo što kraće, dodat ću zašto svaki od njih ne čini moj popis. Ovdje:

Symbian

  1. Nokia N97 - Niska RAM koja otežava višestruko zadatke; korištenje usluge Gmail strašno usporava aplikaciju za razmjenu poruka; Nisam ljubitelj S60 5. izdanja
  2. Nokia N97 mini - korištenjem programa Gmail strašno usporava aplikaciju za razmjenu poruka; nije obožavatelj S60 5. izdanja
  3. Nokia E75 - Koristio sam ovaj prije i Gmail je užasno usporava aplikaciju za razmjenu poruka
Također pročitajte: Deal of the Week: LG Nexus 4 16GB (crna)

Android

  1. Motorola Milestone / Droid - Niste vidjeli ovo još na nigerijskom tržištu; QWERTY nije tako dobar, ali ionako bih bio spreman kupiti
  2. LG GW620 - Još niste vidjeli ovo na nigerijskom tržištu

Windows Mobile

  1. Sony Ericsson X2 - isti 528MHz procesor kao i na X1 čini ovaj slab uređaj
  2. Samsung B7610 - niska razina RAM-a ometa višestruko zadatke

Maemo

  1. Nokia N900 - zapravo mi željeni kandidat (web preglednik i tipkovnica rock), ali neki korisnici također izvješćuju o istim Gmailovim pitanjima koja sam doživio na Symbian uređajima

Tamo! Svi moji kandidati imaju jedno izdanje ili drugo.

** Ako vam je problem za Gmail zvučao čudno, ovdje je veza na jedan od mojih članaka o temi: Smartphone blues: S60 i Gmail.

A iz drugog izvora, ovaj put Nokia N900 pregled e-pošte:

Ako se prijavim pomoću Gmail računa, aplikacija postaje prespora. Često ću dobiti upozorenje "ne reagirajući" i silom zatvoriti aplikaciju. Mislim da pokušava preuzeti sve svoje e-poruke od prije nekoliko godina, ali mogu biti u krivu.

Suočen sam s istim problemom na E90 i E75. Neću riskirati potrošnju na uređaj kao što je N900 samo da bi se opet ugrizao. Symbian / Maemo uređaji su, dakle, isključeni za mene, osim ako ja mogu naći popravak za to. Pročitao sam da problem može biti zbog prisutnosti Gmail mapa s ogromnom količinom pošte. Možda ako napravim neki arhiviranje kako bih podijelio svoje mailove u više rukovanje bitova ...

Pokušat ću to i vidjeti mogu li posuditi nekoga za Symbian ili Maemo uređaj za brzu probnu verziju.

Također pročitajte: Trajanje baterije: Top 5 pametnih telefona u 2014

Dobra je vijest da se nikada nisam suočio s problemom usporavanja Gmaila na bilo kojem uređaju WindowsMobile ili Androidu, pa su to moje najbolje mogućnosti za sada. Imam i Nokia 3600 na temelju S40 i Gmail radi dobro na njemu bez problema.

Volio bih razmotriti BlackBerry, ali web preglednici nisu tako sposobni koliko bih volio imati ih, a zasloni nisu tako veliki. Ipak, igram se s idejom.

Ovo je moj dilem. Jesam li propustio bilo koji telefon koji zadovoljava gore navedene kriterije? Imate li telefone predložiti?

Oh, i molim vas, nemojte predlagati aplikacije trećih strana da riješe jedan ili više problema navedenih iznad. Ako proizvođač očekuje da platim vrstu novca koji sam spreman platiti za svoje prijenosno računalo, najmanje što mogu učiniti jest osigurati da osnovna funkcionalnost radi izvan okvira.

To nije kao što ću umrijeti ako ne kupim Nokia N97, N900 ili Samsung B7610

Preporučeno
Ostavite Komentar