Glavni » general » Dilema promjena ISP-ova

Dilema promjena ISP-ova

general : Dilema promjena ISP-ova

Ako ste živjeli u toj zemlji za bilo koji značajan vremenski period, morate imati iskustvo onoga što nazivam "ISP blues". U osnovi to znači da ste u nekom trenutku vremena bili razočarani epileptičkim internetskim uslugama. Vjerojatno ste se igrali s idejom promjena pružatelja usluga.

Jedna od dilema mijenjanja ISP-ova jest da niste sigurni jesu li novi momci s kojima razmišljate pokrivaju vašu sadašnju lokaciju, a ako je usluga pouzdana.

Kada sam prvi put napisao svoj članak, mobilni podaci: premošćivanje interneta podijelili su se u Africi, još 2005. godine (također ponovno objavljeno na Mobilityu 2008.), jedan od čimbenika koji sam razmotrio u izradi nekih predviđanja koje sam napravio jest fleksibilnost prilagođena mobilnim uslugama temeljenim na GSM-u.

Dopustite mi da objasnim kako se to igra u ovom scenariju.

Želite se pretplatiti na novu uslugu koja se temelji na CDMA-ju. Nema načina da odredite dostupnost i / ili pouzdanost u vašem području. U većini slučajeva, ISP-ovi nemaju točne informacije o tome.

Ako nemate susjeda koji koristi tu uslugu u istoj blizini, učinkovito ste na milost sudbine.

Ako biste razmišljali o usluzi koja se temelji na GSM-u, jednostavno možete kupiti SIM za N150, registrirati ga, staviti ga u bilo koji telefon s mogućnošću korištenja interneta, ležati, napuniti samo N1, 000 i aktivirati 100 MB podatkovni plan i koristiti ga za testirati uslugu.

Ako niste zadovoljni, jednostavno ponovite postupak s drugim davateljem usluga. Ako je / kada je zadovoljen, tada možete izvući više novca na modem ili mifi uređaj za korištenje računala. Naravno, ako vaš telefon ima ugrađeni modem ili Wi-Fi hotspot, možete zadržati SIM u telefonu.

Također pročitajte: Nema proračuna: iPhone 5c je pomoćnik (ili bočni štih) na iPhone 5s

Ova vrsta fleksibilnosti, zajedno s ostalim čimbenicima, čini internetsku povezivost temeljenu na GSM mreži vrlo privlačnom za širok raspon korisnika.

Preporučeno
Ostavite Komentar