Glavni » general » Jeste li znali - uvijek nastojimo imati uređaj iz svake platforme u svakom trenutku?

Jeste li znali - uvijek nastojimo imati uređaj iz svake platforme u svakom trenutku?

general : Jeste li znali - uvijek nastojimo imati uređaj iz svake platforme u svakom trenutku?

Kratka rasprava o mojoj liniji s Twitterom jutros donijela je u prvi plan nešto što sam uvijek smatrao zdravo za gotovo da je znao prosječni čitač blogova o mobilnosti.

Spomenuo sam određeno pitanje i redoviti su ovamo odgovorili, pitajući se da još uvijek imam takav uređaj. Bio je mislio da sam ih se riješio.

Odgovorio sam mu da, da; Još uvijek imam uređaj koji pokreće taj operativni sustav i da smo uvijek nastojali imati sve uređaje na svim platformama za pametne telefone dostupne u Mobility Towersu u svakom trenutku. Na taj način možemo isprobati aplikacije na svim tim platformama i ponuditi vodiče i korisne savjete za sve njih.

Upitao jesmo li imali iOS i Windows Phone. Odgovorio sam da uistinu imamo iOS, ali da će Windows Phone stići uskoro.

To ga je iznenadilo. Kladim se da iznenađuje nekoliko drugih.

Dok pišem ovo imamo BlackBerry OS7, Maemo / Harmattan / MeeGo, Android 2.3, iOS 4.3 i Symbian (Nokia Belle). Uređaj Windows Phone 7.5 uskoro će biti ovdje, a Bada će biti u čim se možemo uhvatiti za ruke na uređaju Bada 2.0.

Pokušavamo imati najnoviju inačicu svake od tih platformi pa smo ažurni. Naravno, to nije uvijek moguće iz raznih razloga.

Osim toga, primijetit ćete da vam s vremena na vrijeme nudimo i recenzije uređaja različitih cijena - visokih, srednjih i nižih razina - našim čitateljima.

Osim pametnih telefona, imamo i nekoliko značajki dostupnih telefona. Imajte na umu telefon Motorola EX115 Dual SIM? Aha!

Također pročitajte: Windows Phone me vozi ludo!

Ideja je dati vam što potpuniji osjećaj.

Potrebno je puno za pokretanje operacije poput naše - i mi smo iznimno zadovoljni onim što radimo ovdje.

Kako nam možete pomoći?

Kada nudimo pregledne uređaje za prodaju, možete nam pomoći širenjem riječi. Ako ste zainteresirani za te uređaje, možete vam pomoći ne nudeći smiješne cijene

Preporučeno
Ostavite Komentar