Glavni » general » Jeste li znali: BlackBerry 10 ima najviše dostupnih aplikacija

Jeste li znali: BlackBerry 10 ima najviše dostupnih aplikacija

general : Jeste li znali: BlackBerry 10 ima najviše dostupnih aplikacija

Čudno kako zvuči, za BlackBerry 10 za Android ima više aplikacija nego za Android ili iOS. Kako?

  1. BlackBerry 10 uređaji imaju pristup svim BB10 aplikacijama u BlackBerry svijetu
  2. BlackBerry 10 uređaji također imaju pristup svim dostupnim Android aplikacijama. To je zato što uređaji BB10 također pokreću aplikacije za Android.

Napravi matematiku. To je ukupno više od ukupnog broja Androidovih aplikacija i ukupnog broja aplikacija za iOS. Stvarno se ne morate bojati da ako kupite smartphone BlackBerry 10, propustit ćete aplikacije. Istina je da ćete imati pristup najvećoj zbirci mobilnih aplikacija.

Kako preuzeti aplikacije za Android na uređaju BlackBerry 10
Preuzmite i instalirajte treću aplikaciju Androidove aplikacije na vašem smartphoneu BB10 i dobro ste ići. Neke od dostupnih trgovina Android aplikacija treće strane uključuju:

  • Amazon App Store
  • 1mobilno tržište
  • Opera Mobile Store

Instalirajte bilo koji od navedenih ili nekoliko drugih i počnite instalirati tonske Android aplikacije na svoj BlackBerry 10 mobilni uređaj. Poznajem nekoliko BB10 korisnika koji izvode brojne aplikacije instaliranjem iz gore navedenih trgovina. A aplikacije teče glatko kao i na Android uređajima, pa nema brige o izvedbi.

PS : Također možete slati Androidove aplikacije na svoj BB10 Bluetoothom, e-poštom ili izravnim preuzimanjem. Zatim pokrenete datoteku APK da biste ručno instalirali.

Kada vam sljedeći netko kaže da BlackBerry 10 nema aplikacije, samo se nasmiješi i pokaži im potop aplikacija koje imate na uređaju. Ili ih samo uputite na ovu stranicu tako da ne morate ništa objasniti!

Također pročitajte: Facebook Messenger postaje treća aplikacija koja nije Google i nadmašuje 500 milijuna preuzimanja na Trgovini Play

PS : Možda ćete pronaći nekoliko Android aplikacija koje ne rade sasvim dobro na vašem uređaju BB10, ali najveći dio je aplikacijska autocesta vaša.

Izvor slika: Pinterest

Preporučeno
Ostavite Komentar