Glavni » general » Je li BlackBerry samo od vruće do NE?

Je li BlackBerry samo od vruće do NE?

general : Je li BlackBerry samo od vruće do NE?

Ako ste posljednjih tri tjedna pratili ovaj blog, nije teško reći da sam sasvim drugačiji od ostalih članova tima Mobilnosti. Kada je u pitanju urođeni detalji telefona, kako fotoaparat radi i koji OS radi bolje ... krpelja; pokušajte do sljedećeg. U području mobilnih aplikacija mogla bih znati nešto ili dvije, ali ja nisam geek.

Ta se razlika očitovala na našem posljednjem sastanku. Najprije sam bio jedini dovoljno ludi da se pojavim s nijemim telefonom. Da; Ja sam to uradio. Kako bih trebao znati da ću biti okružen mobitelima? U svakom slučaju, kao što je objesiti napredak, došli smo do teme BlackBerry. BlackBerry je bio hit. Znam sve pauze za ručak koji sam propustila samo kupiti. Moj prvi BlackBerry bio je biser, mislim. U to je vrijeme BIS bio N5, 000. I dalje se sjećam prijave na BlackBerry Internet Service (BIS). Nekako, usluga nikada nije radila na tom telefonu. Brzo naprijed do sada: BlackBerry se gura prema popularnoj ljestvici i pitam se kako se to dogodilo. Ja ću iznijeti nekoliko točaka, a vi ste dobrodošli dodati ostatak. Dakle ovdje ne ide ništa.

Jedna od ključnih stvari koje me je privuklo na uređaj BlackBerry bila je BlackBerry Messenger i usluga e-pošte. Tada je bilo kao da je cijeli svijet bio ovisan o tome da se ažurira s primanjem i slanje e-pošte. Tada je bio i taj osjećaj da kada niste bili na BBM-u, bilo je nešto što ste nedostajali. Ja sam u iskušenju da mislim da, dok su drugi bili zauzet za učenje BlackBerryove tajne; bili su jednostavni u Sionu.

Također pročitajte: Je li Samsung planirao započeti s prodajom refurbished telefona?

Naravno, pomogao je imidž marke da predsjednik Sjedinjenih Država koristi BlackBerry. Najmoćniji čovjek na licu zemlje! Tko brine što mislite? Vijesti bljeskaju! Ali neki od nas su se umorili od tebe da igraju tu karticu i krenuli smo dalje. Nemojmo ni ići na njihove arhaične dizajne. Osim toga, prebacivanje na zaslon osjetljiv na dodir doslovce je posao. Kada je riječ o igranju "moj konj je veći od vaše", nisu uspjeli u tome. Apple ih je uzvraćao statistikom koja je zavela čitav svijet. Samsung je, međutim, odbio dati svoje pretjerane tvrdnje i upravo sada boduju kuće.

Jednom davno, BlackBerry je bio svi telefon sanjanja. Pakao; bilo je čak i film snimljen u čast BlackBerrya. Jedan od glavnih nedostataka u trenutnoj strategiji BlackBerry je pretpostavka da oni mogu igrati luksuznu igru ​​s Appleom. Mislio bih da će lojalnost Nigeriji za oko 3-4 godine imati dobru knjigu i đumbirirati da bi stvorili pristupačnije uređaje, ali vjerujte im da nas ubijaju u leđa.

Kao što je teško priznati, postoji nova svjetska narudžba, a prostor za BlackBerry čini se da ne čita. Koji koraci treba poduzeti kako bi se to izbjeglo, ne znam. BlackBerry bi, međutim, trebao utješiti u činjenici da su to moja prva ljubav i namjeravam napustiti ovaj svijet s tim uređajem BlackBerry u ruci.

Preporučeno
Ostavite Komentar