Glavni » general » Razvijte se na mobitelu s Funzi

Razvijte se na mobitelu s Funzi

general : Razvijte se na mobitelu s Funzi

Jedno od najzdravijih stvari koje možete učiniti sa svojim vremenom je stjecanje novih znanja i vještina. Budući da je mobilni telefon takav osobni uređaj, što je još bolje za razvoj sebe? Funzi je mobilni web portal koji vam omogućuje učenje na telefonu. Putovali smo s njom, a ovdje je i presuda:

Prvi korak je posjetiti web stranicu: funzi.mobi na bilo kojem mobilnom pregledniku. Korisničko sučelje web stranice je vrlo jednostavno i jednostavno za korištenje. Osim toga, slobodno je koristiti. Odabirete svoj jezik, a zatim se prijavite kao novi korisnik. Ja sam radio preko Twittera. Također se možete prijaviti putem Facebooka jer vam štedi stres pamćenja novog korisničkog imena i zaporke.

Nakon što se prijavite, možete pregledati dostupne tečajeve za odabir bilo koga od vašeg odabira. Odabrao sam prvi tečaj "Get your dream staž". Sastoji se od 6 kolegija ili poglavlja. Brzo sam se zaronio u prvo poglavlje i pročitao kroz njega.

Nakon što sam prolazio kroz tečaj, predstavio sam se kvizom jednog pitanja. Pitanje je dobiveno s 3 stranice poglavlja, stoga je bilo lako odgovoriti. Ako se religiozno slijedi, tečaj će trajati sedam dana.

Završne riječi

Učenje kroz Funzi jednostavno je i ravno naprijed. Iako ne nudi certifikate, nudi vam značke za bilo koju stečenu vještinu. Funzi je jednostavan i besplatan način razvoja sebe na mobilnom uređaju. Osim igranja, gledanja filmova ili čitanja vijesti, pomoću funkcija Funzi još je jedan način da iskoristite svoj mobilni uređaj za samostalan razvoj.

Također pročitajte: Windows Phone outsells iPhone u Nigeriji i 23 druge zemlje
Preporučeno
Ostavite Komentar