Glavni » general » Unatoč svemu, BlackBerry i dalje donosi mjesečna sigurnosna ažuriranja

Unatoč svemu, BlackBerry i dalje donosi mjesečna sigurnosna ažuriranja

general : Unatoč svemu, BlackBerry i dalje donosi mjesečna sigurnosna ažuriranja

Sjeti se kad je Stagefright protresao Android zajednicu. Korisnici su bili u panici, a to je prisililo Google da započne s pružanjem mjesečnih sigurnosnih ažuriranja za OEM-ove. Ta je ažuriranja izvršena kako bi se ispravile Android uređaje i zaštitili ih. U prvom mjesecu, OEM-ovi su objavili ažuriranja i to je to bilo.

Od tada, nitko nije osigurao dodatna ažuriranja osim BlackBerrya. Iskreno, to nije iznenađenje, jer BlackBerry se ponosi time što pruža vrhunsku sigurnost na svojim gadgetima. U postu na blogu:

BlackBerry je prvi OEM koji isporučuje zakrpe u skladu s Googleovom javnom objavom, zatvarajući prozor izloženosti ranjivosti kupcima. Ostali dobavljači mobilnih uređaja mogu trajati tjednima, mjesecima ili čak godinama kako bi isporučili sigurnosne zakrpe, ostavljajući vas i vašu tvrtku u opasnosti. BlackBerryova stalna predanost pravovremenim sigurnosnim ažuriranjima samo je jedan od mnogih razloga zašto BlackBerry i dalje predstavlja neodlučeni lider u mobilnoj privatnosti i sigurnosti.

Također su izdali grafikon u tom smislu, naglašavajući kako su dosljedni sa sigurnosnim ažuriranjima u usporedbi s drugim OEM-ima. Prema grafikonu,

  • Zeleno znači da je ažuriranje dostupno korisnicima za preuzimanje, dan kada je Google to objavio.
  • Žuta označava da je dostupna u roku od tjedan dana od objave.
  • Crvena je više od tjedan dana ili uopće nije.


Ovo nam govori da BlackBerry Priv je najsigurniji Android uređaj. Lijep BlackBerry!

Preporučeno
Ostavite Komentar