Glavni » general » Smrt ne-touch pametnog telefona

Smrt ne-touch pametnog telefona

general : Smrt ne-touch pametnog telefona

Danas sam razgovarao s prijateljem. Ona nije geek ni na koji način raste i koristi BlackBerry 9300 Curve 3G. Da; telefon na slici desno.

To je smartphone s QWERTY tipkovnicom. Ona voli i uživa u tipkovnici. Rekla mi je da se već dosadila i voljela dobiti novi smartphone. Gledala je Android. I Samsung. Mislila sam da je to dobar potez.

Zatim je ispustila spoiler: nije htjela dodirni smartphone. Pronalazi da je zaslon osjetljiv na dodir teško upotrijebiti, rekla je. Oni zahtijevaju previše pozornosti i koncentracije za korištenje, rekla je. Jednostavno rečeno, ona želi pametni telefon bez dodirnog zaslona.

Izgubljena vrsta
Možda vam se još nije svidjelo, ali ne znam o bilo kojem pametnom telefonu koji je objavljen ove godine 2011 koji ne uključuje zaslon osjetljiv na dodir. Niti jedan.

Posljednji uređaj bez dodirnog zaslona na bilo kojoj platformi za pametne telefone pokrenut je prošle godine, 2010.

Točno si pročitao. Moje činjenice svibanj biti malo off, ali ako sam u pravu, to bi se Blackberry 9780 u studenom 2010.

E6 koji je ove godine pokrenut QWERTY tipkovnicom ima zaslon osjetljiv na dodir. To sam joj spomenuo. Odbijala je. Ako je imao zaslon osjetljiv na dodir, nije htjela čuti za to, pa se nisam zamarala niti jednom novom BlackBerry ili Android QWERTY uređajem.

Novi život
Ali stvarnost je, morat će se prilagoditi ako želi koristiti pametni telefon. Morao sam se prilagoditi, iako je moja sklonost leži i ne-touch QWERTY previše. Mnogi se drugi morali prilagoditi.

Nazovimo ga evolucijom pametnog telefona i prilagodbom čovječanstva. Prilagodite ili izumrite.

Također pročitajte: Pročitao sam i prihvatio uvjete

Moj prvi čist zaslon osjetljiv na dodir bio je Samsung S8003 Jet natrag u siječnju 2010. To je bio ne-smartphone prodali kao "pametniji od smartphone". Iskustvo osjetljiv na dodir nije bilo tako loše kao što sam mislio da će to biti. Danas koristim još jedan čisti zaslon osjetljiv na dodir kao moj primarni smartphone, Nokia N8. Nije strašno, ali nedostaje mi QWERTY tipkovnica.

Jedna stvar je sigurna, bez obzira na to je li riječ o QWERTY tipkovnici s ili bez hardvera, u dobi su dodirnog zaslona.

Preporučeno
Ostavite Komentar