Glavni » general » Dragi korisnici mobilnih telefona, pročitajte priručnik za telefon!

Dragi korisnici mobilnih telefona, pročitajte priručnik za telefon!

general : Dragi korisnici mobilnih telefona, pročitajte priručnik za telefon!

Zanemarivanje priručnika nakon dobivanja novog uređaja fenomen je uobičajen za većinu korisnika. Uzbuđenje posjedovanja novog uređaja tako je nevjerojatno da se samo nekoliko ljudi zapravo sjeća da uređaj dolazi s vodičem. Telefonski priručnik često se stavlja u stranu s ambalažom i ostaje nepročitan.

Nisam oslobođen od uključivanja u ovu naviku. To sam učinio nekoliko puta, a nakon nekog vremena još se moram vratiti u priručnik.

Priručnik je pisani ili tiskani skup uputa koji vas vode kako upravljati uređajem i riješiti probleme.

Prema Wikipediji:

Korisnički vodič ili korisnički priručnik, također poznat kao priručnik, tehnički je komunikacijski dokument namijenjen pružanju pomoći ljudima koji koriste određeni sustav.

Posve je normalno da ćete dobiti uzbuđenje kad dobijete novi uređaj. Mnogo nas se neće odmoriti sve dok ne testirate ili prođete svaku pojedinu značajku tog uređaja. Dok smo na tome, ponekad to činimo pogrešnim putem.

Mnogo se puta još uvijek trebate vratiti da biste se konzultirali s korisničkim priručnikom. Telefonski priručnik je vrlo važna značajka bilo kojeg uređaja. Najbolje je proći prije nego što počnete koristiti svoj novi uređaj.

Jeste li ikad prestali pitati se zašto je priručnik uključen / uključen u vaš uređaj?

Preporučeno
Ostavite Komentar