Glavni » general » Poštovani @Microsoft, popravljajte privitke e-pošte na Windows Phoneu!

Poštovani @Microsoft, popravljajte privitke e-pošte na Windows Phoneu!

general : Poštovani @Microsoft, popravljajte privitke e-pošte na Windows Phoneu!

Windows telefon imao je vječni izazov korisnika koji ne mogu priložiti datoteke koje nisu slike u aplikaciji za e-poštu. Uredski dokumenti mogu se priložiti iz Office huba, ali to nije intuitivan pristup. PDF datoteke se ne mogu priložiti, osim što je korisnik pričvršćen na OneDrive (bivši SkyDrive). Niti jedna druga vrsta datoteka ne može se povezati.

Da; to nije funkcionalnost koju treba svakodnevno, tako da nije tako strašno. Međutim, kada to trebate, to može biti najstrašnije iskustvo. Jutros sam hitno trebala poslati PDF datoteku kao privitak e-poštom - i zaglavio sam se. Datoteka je bila na miroSD kartici, ali ne i na OneDriveu (koristim DropBox za sve moje potrebe za pohranom oblaka). Bio je to važan zadatak i nisam mogao pronaći način da to učinim. Imam jedan od najmoćnijih pametnih telefona na svijetu u mojim rukama i nisam mogao poslati hitnu službenu datoteku.

Ono što sada pitam je razlog zašto je nakon svih ovih godina Microsoft to ne može riješiti. Što zapravo košta dodavanje ove funkcije? Korisnik otvara aplikaciju pošte -> ispisuje poštu -> pridaje bilo kakvu vrstu datoteka od tamo -> i šalje. Jednostavan. Direktno. Razumljiv. I umorna sam od ljudi koji me šalju na vesele upute o tome kako to učiniti s aplikacijom treće strane. Jednostavno nema smisla da Microsoft to nije riješio. Uopće nema smisla.

Znam da sam puno rekao. Dopustite mi da ga pojednostavnimo: korisnici sustava Windows Phone žele biti u mogućnosti priložiti bilo koju vrstu datoteke iz aplikacije e-pošte i poslati tamo. Tamo. stavio sam ga jednostavno dovoljno.

Također pročitajte: Gionee A1 Lite specifikacije: 20 MP selfie

Volim Windows Phone i volim Lumiju, ali ova trenutna situacija s privicima e-pošte je neprihvatljiva.

Preporučeno
Ostavite Komentar