Glavni » general » Suočavanje s Ntel Unlimited Family Tarifom

Suočavanje s Ntel Unlimited Family Tarifom

general : Suočavanje s Ntel Unlimited Family Tarifom

4G mobilni operator, Ntel, povećao je pretplatu svog Neograničenog mjesečnog plana na N17, 500 i promijenio ime. Evo kako se bavim povećanjem cijene usluge Ntel Unlimited Family Data .

Plan podataka bio je poznat pod nazivom Neograničeno mjesečno i ponudio je pretplatnicima "neograničen internet" po cijeni od N12.500 mjesečno. Tiho i bez izjave, Ntel je promijenio ime u Neograničenu obitelj i povećao mjesečnu pretplatu na N17, 500.

Otkrio sam se dok pokušavam obnoviti isteklu pretplatu. Naravno, pogodio me kao šok. Od twittera do Nairalanda i Facebooka, pretplatnici Ntel su bili u oružju i prosvjedovali zbog povećanja tarifa. To je nevjerojatan porast N5, 000 na taj podatkovni plan. Osim toga, nije mi pomoglo da u posljednje vrijeme imam QOS problema sa svojom mrežom i tako sam odustao od toga.

Stari Ntel Unlimited Mjesečni plan bio je moj omiljeni, iako sam često flertovao s Neograničenim tjednim planom, koji košta N3.750 tjedno i ima 7 dana valjanosti.

Koje opcije za moje potrebe?

Koje su opcije bile dostupne u ovom trenutku? Trebalo mi je neograničeni podatkovni plan bez ikakvih brzina koje mali tim od dvije do tri osobe može dijeliti. I ne volim platiti N17, 500.

Nakon što sam pogledao sve raspoložive psovke akcije, odlučio sam da je prihvaćanje Neograničenog tjednog (sada nazvanog Unlimited U-Weekly) plan najbolji za mene. U N3.750 tjedno, prevodi se na N15.000 mjesečno, što znači da košta manje od novog Neograničenog obiteljskog plana. Osim toga, plaćanje malog tjednog iznosa lakše je na novčanom toku poslovanja.

Također pročitajte: Budget Flagship: Innjoo One Specifikacije i značajke

Dakle, ako se odlučite za Unlimited U-Weekly, potroši manje, a također uživam u blagodatima tjednih isplata. Ne znam za tebe, ali ovo radi za mene. Nadamo se da Ntel neće tiho pješačiti tarife ovog neograničenog tjednog plana kao što su to učinili neograničeni mjesečni plan.

Ako tek trebate donijeti odluku, morat ćete procijeniti svoje mogućnosti i odlučiti što najbolje služi vašim interesima i jedinstvenoj situaciji.

Pitanje je: Kako se bavite podacima o tarifnim podacima Ntel Unlimited Family?

Preporučeno
Ostavite Komentar