Glavni » general » Dan bez mog pametnog telefona

Dan bez mog pametnog telefona

general : Dan bez mog pametnog telefona

Svakodnevno koristim smartphone za posljednje 3-4 godine. Počela sam s iPhone 3G, a zatim 'diplomirala' na iPhone 3GS. Od tada, praktički sam iskoristio svoj smartphone svaki dan sve dok se mogu sjetiti. Samo u dva navrata zapravo sam bio bez mog iPhone uređaja i to nije trajalo duže od nekoliko sati (kad sam slučajno napuknuo zaslon i odjurio do ER-a).

Iskreno se ne mogu potpuno podsjetiti na to kako se život osjećao prije nego što sam počela koristiti svoj uređaj. Nemojte me krivo shvatiti, imam jeftin analogni telefon samo u slučaju nužde, ali većina puta, ne znam ni gdje je.

Nedavno se dogodilo nešto čudno što me razmišlja ... Pitao sam se, Koliko dugo mogu preživjeti bez mog pametnog telefona? Kao da je "svemir" slušao, slučajno sam pogrešno stavio telefon na mjesto prijatelja jučer! To je bilo mučenje! Moram raditi i iznenada, svi oko mene držali su svoje Blackberry, HTC telefon, Samsung uređaje, lijepe Nokia telefone i svi su se nasmiješili.

Bio sam ljubomoran! Moja se ruka počela osjećati malo ukočena, s malenim trese ovdje i tamo. Trenutačno nisam mogao usredotočiti se na ideju više od 5 minuta bez da sam nesvjesno provjeravao svoje džepove je li se moj uređaj konačno 'očitovao' i našao svoj put kući.

Iznenada sam čuo neobičan zvuk telefona koji je zazvonio pokraj mene i gotovo sam rekao dami pokraj mene da je njezin telefon zazvonio dok nisam primijetio da je to moj "jeftin" hitni telefon. Iskreno, telefon mi je spasio život. Ispada da su zvučnici čak i glasniji od mojih iPhone, s mogućnošću bolje prijem.

Također pročitajte: Humor: Kako je stvoren Samsung

Svaki poziv bio je svjež i jasan, a baterija se nikada nije 'umrla'. Imao je čak i ovu super-sjajnu svjetiljku koja mi je pomogla postaviti IV-liniju pacijenta u rekordnom vremenu! Odjednom se život činio pomalo lakšim i jeftinijim. Nisam bio povezan s internetom, a osjećao sam se kao da sam se vratio 2001. kad sam dobio svoj prvi Siemens C60 ...

Ok, neću te obmanjivati. Većinu sam se borila bez mog uređaja i 'zagrlila' moju ljubavnicu osjetljivu na dodir kad sam je konačno dobio kasnije tijekom dana. Ali to ne znači da dobre stare teksture više ne rezaju.

Bilo je to blaženstvo koje nije obavijest o raspravi nakon obavijesti o nekom zahtjevu prijatelja, ili Twitteru, ili o vijestima o mojoj CNN aplikaciji. Nisam se morao brinuti o tome da se uključim u izvor svjetlosti, a nitko nije poslao IM.

Osim simptoma povlačenja, bio sam u miru. Nažalost, nisam mogla provjeriti poštu, moja je djevojka bila bijesna jer nisam odgovorila svim svojim IM-ovima, nisam mogla napisati moj nacrt na vrijeme, a imala sam 16 zidnih poruka, 5 spomena na Twitteru jer me kasnije čekaju 22 propuštena poziva.

Koliko dugo možete preživjeti bez vašeg pametnog telefona prije nego počnete imati simptome povlačenja? Za mene, rekao bih 6 sati, i to je guranje. Ozbiljno.

Preporučeno
Ostavite Komentar