Glavni » general » Dan 2 s iPhone 4S i iOS5

Dan 2 s iPhone 4S i iOS5

general : Dan 2 s iPhone 4S i iOS5

Danas sam se probudila u 6 sati ujutro. Siri me je probudio jer sam jučer igrao i rekao: "probudi me u 6 sati svakodnevno".

Prva stvar koju sam napravio večeras bio je onemogućiti sve moje jutarnje alarme!

Također sam odlučio isprobati mrežu Etisalat Easyblaze na mom iPhone 4S-u danas. To se pokazalo sjajnom idejom. 3.75G mreža učinila je da Siri odmah odgovara mojim komentarima. Također sam primijetio da se Siri čak povezuje na EDGE mrežama.

Saznao sam nekoliko novih značajki na iOS5 na iPhoneu 4S koje sam zaboravio spomenuti jučer, vjerojatno zbog uzbuđenja. Pokušao sam sve snimke zaslona smanjiti tako da stranica učitava brže. Nadam se da pomaže.

Izvoli:

iMessage

Ovo je Appleov odgovor BBM-u. Omogućuje vam slanje poruka svima onima koji upotrebljavaju iOS5 ili noviju verziju pomoću bilo koje dostupne internetske veze. Također šalje slike, video, ali ne glazbu naravno (Apple bi radije prodao svoju glazbu - bummer). Sve u svemu, to je prilično slatko.

Pros :

  • Vrlo je super.
  • Prikazuje tipkanje, isporuku, čitanje. Čak i omogućuje vam da prilagodite želite li ili ne želite da druga osoba zna kada ste pročitali poruku ili ne.

Con :

  • Prije nego što ga možete aktivirati, trebate Apple ID. Osjećam da bi bilo lijepo ako je Apple dopustio korisnička imena, a ne one dosadne Apple ids. Jedina naknada je da iMessage automatski detektira ako vaš kontakt ima iMessage i šalje iMessage na takav kontakt umjesto SMS-a. Mjehurić iMessage plavi je dok je SMS mjehur zelen.
Također pročitajte: BLU Studio Energy: Android smartphone sa 179 dolara i 4-dnevno trajanje baterije

emotikona
Apple je konačno odlučio staviti ikone Emoji u iOS5! Ne znam što su čekali! U svakom slučaju to radi prilično pristojno. Samo idite na postavke, a zatim tipkovnicu, a zatim dodajte novu tipkovnicu, a zatim emoji, a vi ste isključeni.

iTunes prikolice

Apple je nedavno pokrenuo aplikaciju, iTunes prikolicu. Lijepo je imati sve svoje filmske prikolice na jednom mjestu. Štedi novac kada razmišljate o promatranju dosadnog filma.

iCloud

iOS 5 također dolazi s iCloudom. To vam omogućuje sinkronizaciju gotovo sve s Appleovim poslužiteljima. Svatko ima pravo na 5 GB slobodnog prostora na poslužiteljima i možete sinkronizirati s kontakata na dokumente na mreži. Nije loša ideja, ali mislim da neću puno koristiti s skupim planovima podataka u Nigeriji.

Brzina

Jesam li spomenuo, to je super brzo! Pregledavanje je način brže nego na mojem laptopu čak i na istoj mreži čak i kada učita cijelo mjesto. Znam da to nije objektivan način ocjenjivanja, ali dobivate sliku. Ponekad dobijem "zakucao".

Baterija

Danas baterija nije trajala tako dugo. Možda oko 14 sati, ali to je zato što nastavljam milovati bespomoćni uređaj.

Siri

I dalje volim Siri. Aktivirate li se pritiskom na početni gumb 2 sekunde ili pritiskom na gumb za handsfree kad koristite slušalicu. Primijetio sam da postoje neke riječi koje zvuče podjednako tako da Siri nerazumije u mojem naglasku. Pokušao sam joj reći da "poništi sve moje alarme" ... čula je "savjetovati sve moje alarme". Promijenio sam to za "uklanjanje svih mojih alarma" i bio je u redu. Čini mi se da mislim da se poslužitelj nastavlja poboljšavati jer ponekad razumije neke određene stvari, a drugi put to ne čini. Dodat ću i snimke zaslona za dobru mjeru.

Također pročitajte: Google Maps Review: uklopite vaša očekivanja

Što vi želite pitati Sirija? Recite mi i prenijet ću joj ponekad zabavne odgovore.

Preporučeno
Ostavite Komentar