Glavni » general » Povećanje cijena podataka: senat kaže kako je NCC postupao po redu

Povećanje cijena podataka: senat kaže kako je NCC postupao po redu

general : Povećanje cijena podataka: senat kaže kako je NCC postupao po redu

Narodna komisija Senata za komunikacije iz Nigerije zaključila je da je nedavna direktiva NCC-a o cijeni cijena podataka - što dovodi do povećanja cijena podataka - učinjena u najboljem interesu zemlje, priopćeno je iz The Daily Trust.

Prošlog je mjeseca vijest da je NCC izdao direktivu velikim četiri operatera telekomunikacija ponovno uspostavljajući podatkovnu cijenu. To implicira, da nitko od tih operatera ne bi mogao prodati podatke ispod te cijene. Rezultat bi bio povećanje mobilnih podatkovnih tarifa. NCC je tada rekao da je direktiva isključila nove sudionike i male operatore, jer je bila usmjerena na njihovo štitenje.

Nakon ogromnog nadražaja Nigerijana, NCC je suspendirao direktivu, navodeći kako će dodatno savjetovati o tom pitanju. Senat je također najavio da će razmotriti to pitanje.

NCC je tek trebao napraviti bilo kakve daljnje izjave o tom pitanju. Mi ćemo vam donijeti ažuriranja kako se situacija odvija.

Ažuriranje : Daily Trust je objavila ažuriranje kako bi rekla da NCC izdaje izjavu u kojem se odbija da je odbor Senata podržao povećanje cijene podataka.

Preporučeno
Ostavite Komentar