Ежедневно Max от Maxler

Daily Max - витаминно-минерален комплекс произвежда немската компания Maxler. Съставът на лекарството включва витамини и минерали, необходими на спортистите за бързо и навременно възстановяване и подкрепа на функциите на тялото в условия на интензивна физическа подготовка. В допълнение към основните съставки, Daily Max съдържа важни ензими, които осигуряват бърза и висококачествена асимилация на всички компоненти на витаминно-минералния комплекс.

Daily Max има редица положителни ефекти, като:

  • Укрепване на имунитета при спортисти.
  • Подобряване на общото състояние на организма на спортисти на фона на бързото възстановяване.
  • Смекчаване на стресови ситуации.
  • Бързо заздравяване на наранявания.

Ежедневен Макс списък

Както бе споменато по-горе, основата на лекарството са витамини и минерали. В допълнение към тях съставът включва: гъбична амилаза, гъбична липаза и гъбична протеаза, както и микрокристална целулоза, стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, филмова мембрана, състояща се от хипромелоза, хидроксилпропил целулоза и гликол полиетилен, магнезиев стеарат и силиций.

Как се приема

Според препоръката на производителя витаминният комплекс се консумира по 1 таблетка на ден и за предпочитане по време на закуска. Освен това производителят препоръчва използването на витаминно-минералния комплекс през зимата, когато има недостиг на хранителни вещества поради факта, че на практика няма пресни зеленчуци, плодове и билки. Лекарството се приема в периоди от 4-6 седмици, след което е препоръчително да се направи почивка със същата продължителност. Ако го приемате според писмените препоръки, тогава е абсолютно безопасен за здравето и не причинява вредни странични ефекти.

Ако добавката се приема в комбинация с други хранителни добавки, тогава възвръщаемостта на нейния прием може да се увеличи значително. Производителят на такъв хранителен комплекс препоръчва да го приемате заедно с такива хранителни добавки:

  • С комплексно лекарство, което помага за възстановяване на връзките и ставите на Glucosamine Chondroitin MSM, което намалява болката и хрускането в ставите.
  • Със златист суроватъчен протеин Golden Whey, който ускорява натрупването на мускулна маса и повишава атлетичните постижения.
  • С аминокиселини Amino X-Fuzion, които ще допринесат за бързото възстановяване и облекчаване на мускулите от катаболизъм след интензивно натоварване.

Интересно да се знае! Daily Max е комплекс от витамини и минерали, който е предназначен както за спортисти, така и за обикновени хора, които нямат витамини и минерали, и особено за тези, които водят заседнал начин на живот.

Отзиви

Въз основа на анализа, проведен от експерти, можем спокойно да кажем, че отзивите за този витаминно-минерален комплекс са изключително положителни. Спортистите посочват високото качество и възвръщаемостта на това лекарство, малка цена и липсата на отрицателни прояви в резултат на прилагането му.

Maxler Daily Max е замислен от производителя като комплекс за ежедневна употреба за всички категории спортисти и обикновени граждани. Следователно този комплекс се счита за скъпо аптечно лекарство. Някои спортисти посочват баланс на компонентите, което значително отличава този комплекс от подобни лекарства от други производители.