Glavni » general » Déjà vu: BlackBerry Priv i Palm Pre

Déjà vu: BlackBerry Priv i Palm Pre

general : Déjà vu: BlackBerry Priv i Palm Pre

Vidio sam BlackBerry Priv i odmah osjetio osjećaj déjà vu. Ako ste već neko vrijeme bili u svijetu pametnih telefona, razumjeli biste kad kažem da su BlackBerry Priv i Palm Pre dvije vrste. Oni su vrlo slični na više načina od jednog. Ako ste neko vrijeme čitali MobilityArena.com, sjet ćete se da sam u vlasništvu Pre. Još uvijek radim i to i dalje djeluje. Čudno je, međutim, da nikada nisam objavio recenziju nakon što sam dobio svoju jedinicu u studenom 2010. godine.

Brzo Usporedba BlackBerry Priv i Palm Pre

Evo kratkog obrasca zašto BlackBerry Priv generira osjećaj déjà vu koji me podsjeća na Palm Pre.

  1. Prve stvari koje ćete primijetiti su sličnosti u hardveru oba uređaja. Što se tiče hardvera, vidjet ćete klizač tipkovnicu i zaslon osjetljiv na dodir kombinacija na BlackBerry Priv i Palm Pre. Ali to nadilazi.
  2. Palm Incorporated je bio dominantan brand smartphonea tijekom dana. Isti za BlackBerry Ltd. nekoliko godina unatrag.
  3. Palm kasnije pogodio je teška vremena s pametnim telefonima Palm OS i prebacio se na stvaranje pametnih telefona s programom WebOS. BlackBerry je također konačno pogodio teška vremena s BlackBerry OS-om i prebacila se na stvaranje pametnih telefona s operativnim sustavom Android OS.
  4. Prvi smartphone tvrtke Palm od strane Palm-a bio je Pre. Prvi smartphone za Android koji je izradio BlackBerry je Priv. To su isti uređaji na kojima se temelji ovaj članak.

Lude sličnosti; pravo? BlackBerry Priv i Palm Pre vrlo su dvoje takve vrste. Na vrlo neobičan način, prije smo vidjeli Priv. U ovom trenutku možemo se samo nadati da se povijest neće ponoviti i da Priv neće ići putem svog Pre-decessora.

Također pročitajte: Privremena BlackBerry Priv fotografija
Preporučeno
Ostavite Komentar