Glavni » general » Cyanogen reborn: mobilni operacijski sustav od strane korisnika, za korisnike

Cyanogen reborn: mobilni operacijski sustav od strane korisnika, za korisnike

general : Cyanogen reborn: mobilni operacijski sustav od strane korisnika, za korisnike

Izlaz CyanogenMod. Unesite Cyanogen Inc. Cyanogen OS. Cyanogen želi postati treća platforma za pametne telefone.

Hardcore techies su upoznati s modovima i ROM-ovima. Android planeti ne nedostaju. Samo techies i geeks idu i na oko treperi ROM-ove. Bez sumnje, Cyanogenmod je jedan od najpopularnijih Android ROM-ova, koji ima bazu korisnika od oko 8 milijuna. Pa, izgleda da se Android geek mogu oprostiti od zamornih instalacijskih postupaka za CyanogenMod. Cyanogen želi biti punopravni mobilni operacijski sustav i tako izbjeći treperi proces.

CyanogenMod osnivač i vodeći programer, Steve Kondik, najavio je da Cyanogen Inc. sada je punopravna tvrtka i bit će implementiran Cyanogen kao instalacijski OS. Govoreći o ovom razvoju, on je rekao:

Smatramo da je došlo vrijeme da vaš mobilni uređaj zaista bude vaš, a želimo svima donijeti tu ideju.

Ono što ovdje gledamo je još jedan Android viljuškar. Cyanogen installer će biti dostupan u Play Storeu u nadolazećim tjednima, tako da entuzijasti za Android koji žele razlikovati od onoga što njihovi proizvođači telefona mogu preuzeti i instalirati bez dugih priča. Ovo je novi i zanimljiv razvoj. Približavamo li se vremenu kada korisnici mogu preuzeti i instalirati OS po svom izboru na pametnom telefonu? Mislim da je to korak u tom smjeru. Ako Cyanogen projekt radi, drugi će sigurno slijediti njihove korake. HTC može imati svoj Sense UI dostupan u Trgovini Play za svakoga tko upotrebljava bilo koji Android telefon za preuzimanje i instalaciju. Samsung i ostali.

Također pročitajte: Kratka priča: Koliko je vaš telefon?
Preporučeno
Ostavite Komentar