Glavni » general » Prilagođeni PIN i ostale nove značajke dolaze na BBM

Prilagođeni PIN i ostale nove značajke dolaze na BBM

general : Prilagođeni PIN i ostale nove značajke dolaze na BBM

BlackBerry je najavio nekoliko novih značajki prilagodbe za BBM® za Android ™, iOS i BlackBerry® 10. Ove nove značajke uključuju:

Prilagođeni BBM PIN-ovi : Jedna od najtraženijih BBM značajki bila je mogućnost kreiranja prilagođenog BBM PIN-a koji je jedinstven i jednostavan za dijeljenje. Od danas, korisnici BBM-a koji nadogradnju na najnoviju verziju mogu stvoriti alfanumerički korisnički PIN od 6 do 8 znamenaka po vlastitom izboru. ** Korisničke PIN-ove možete kupiti u trgovini BBM za 1, 99 USD mjesečno. Osim prilagođenih PIN-ova, korisnici BBM-a mogu kupiti i pretplatu bez oglasa koji će se ukloniti s feeda BBM za 0, 99 USD mjesečno.

Podrška za Android Wear: BBM za Android Wear omogućit će korisnicima BBM-a nesmetano:

  • Primajte upozorenja na sat kada nove BBM poruke dođu, pogledajte pošiljatelja i diskretno pregledajte poruke.
  • Čitajte BBM poruke u cijelosti, kretanje među porukama i odbacivanje obavijesti jednostavnim klizanjem.
  • Odgovarajte na poruke bez ruku s Google Nowom ™ ili odaberite iz unaprijed definiranih poruka da biste brzo poslali odgovor.
  • Prihvatite BBM pozive s gledatelja bez potrebe da pristupite svom pametnom telefonu

Zaštita lozinkom za korisnike iOS-a : Iskorištavajući posebne značajke iOS-a, BBM sada korisnicima omogućuje dodavanje dodatne privatnosti uz opciju zaštite lozinkom svojih BBM razgovora pomoću ili 4 znamenke zaporke ili Touch ID. Korisnici mogu prilagoditi koliko dugo žele da BBM ostane otključan prije nego što se traži lozinka.

Način rada za krajolik za korisnike iOS-a : korisnici iOS-a također mogu iskoristiti podršku za krajolik način u svojim BBM razgovorima i sada mogu prijeći prstom da biste izbrisali chat s popisa za chat i koristili način "uređivanja" u razgovorima za brzi brisanje chata.

Također pročitajte: Windows Phone 8 otvara Marketplace u Nigeriji

Više BBM kanala : BBM kanali sada podržavaju više kanala suradnika putem web klijenta; što olakšava više od milijun vlasnika BBM kanala za upravljanje i objavljivanje novog sadržaja.

Dijeljenje fotografija u grupnim razgovorima : s najnovijim ažuriranjem, korisnici mogu izravno dijeliti fotografije u grupnom razgovoru, što omogućuje neometano chatanje. Korisnici će odmah znati kada je fotografija podijeljena s grupom i može je pogledati bez napuštanja razgovora.

Ovo je ažuriranje za BlackBerry 10, iOS i Android BBM korisnike te će biti sutra dostupna u BlackBerry® World i Google Play ™, a uskoro će se pojaviti i App Store. Može potrajati do 24 sata da se ažuriranje pojavi u vašoj trgovini aplikacija. Očigledno, korisnici Windowsa telefona za sada su izostavljeni.

Prilagođeni PIN-ovi dostupni su na prvom mjestu.

Preporučeno
Ostavite Komentar