Glavni » general » Prokletstvo ažuriranja softvera

Prokletstvo ažuriranja softvera

general : Prokletstvo ažuriranja softvera

Ažuriranja softvera uvijek oduševljavaju entuzijasti smartphonea s uzbuđenjem zbog jednostavnog razloga što često dodaju nove značajke, funkcionalnost i / ili poboljšanja u uređajima. Međutim, u stvarnosti, mnogo puta, puno očekivano ažuriranje softvera dolazi zajedno s nizom grešaka koje uređajima čine gorko slatko iskustvo.

Uzmite na primjer kako:

  1. Android 5.0 je smanjio trajanje baterije na gotovo polovicu onoga što je dobiveno na KitKatu za mnoge ažurirane uređaje.
  2. Ažuriranje BlackBerry 10.3.1 rezultiralo je različitim problemima od treperenja zaslona do zagrijavanja i lošeg trajanja baterije
  3. iOS 8 donio je Blue Screen of Deaths (BSOD) za neke iPads, značajno smanjenje trajanja baterije, među ostalim brojevima

To su samo tri primjera kako se nadogradnja softvera koju volimo završiti kao stvari koje mi žalimo zbog prihvaćanja. Dobivamo poboljšanja i dobivamo neugodne greške zajedno s njima. To je slučaj ažuriranja nužan zlo za svakoga tko žudi za poboljšanom funkcionalnošću sa svojih mobilnih uređaja.

Ako živite na najsuvremenijoj razini, nema sumnje da ste imali pravi udio u ažuriranju softverskih problema. Podijelite svoja najnezaboravnija iskustva pomoću obrasca za komentar u nastavku.

Preporučeno
Ostavite Komentar