Креатин монохидрат от Ultimate Nutrition

Съвременните производители на спортни фармацевтични продукти и хранителни продукти произвеждат различни креатинови комплекси. Списъкът с най-популярните добавки включва креатин монохидрат от Ultimate Nutrition. Този комплекс е създаден с цел да подобри максималните възможности на спортиста при тренировки в различни спортни дисциплини, но той е най-търсен сред културистите и културистите. Креатин монохидратът е успешно тестван. Клиничните изпитвания потвърждават безопасността, чистотата и ефективността на добавката. Използвайте този креатинов комплекс се препоръчва дори от професионалисти и затова постигнатите отлични резултати не са под въпрос.

съдържание

  • 1 Ефекти от креатин монохидрат
  • 2 Предимства на креатина от върховното хранене
  • 3 Как да приемате
  • 4 Крайни хранителни отзиви за креатин монохидрат

Ефекти от креатин монохидрат

Добавката има следния ефект:

  • мускулната маса се увеличава по-бързо;
  • индикаторите за мощност се увеличават;
  • подобрява се анаеробната издръжливост;
  • Тренировките може да са по-интензивни.

Благодарение на креатин монохидрат, мускулната тъкан получава необходимото количество енергия. Значението на това свойство на добавката се дължи на механизма на свиване и отпускане на мускулната тъкан. По време на мускулната работа се изразходва ATP (клетъчна енергия), без която не могат да се провеждат силови тренировки и процеси за възстановяване. Употребата на креатин осигурява приток на необходима енергия.

Антропогенният (синтезиран от тялото) креатин е достатъчен за нормални дейности. Силовото интензивно обучение изисква много повече, което провокира липсата му. За да избегнат дефицит, редовно трениращите спортисти трябва да намерят допълнителни източници на креатин. В противен случай интензивните резултати ще доведат до минимални резултати. И ако изберете най-добрата добавка за креатин, трябва да дадете предпочитание на креатин монохидрат.

Крайни ползи за креатин на хранене

Крайната хранителна добавка се смила до микроскопични частици. Транспортира се и се абсорбира възможно най-бързо. Както показват проучванията, комплексът е идеален за спортисти, които предпочитат естествената физическа активност. Приемът му дава добър тласък на увеличаването на мускулния обем, а също така подобрява възстановяването след натоварване от стреса. Особено забележим е фактът, че отличното качество се комбинира с достъпна цена. Повечето спортисти наричат ​​продукта сред най-добрите, а цената му е по-ниска от много маркови добавки.

Наред с качеството и достъпността, комплексът има и друго важно предимство - състав. В него няма ненужни компоненти, както и какво може да придобие в опаковки от различни опаковки. Добавката се предлага във вакуумен буркан. Изработена е от безопасна за храните пластмаса. Поради това, креатин монохидратът се транспортира в абсолютна безопасност, запазва свойствата си за дълго време.

Как се приема

Добавката не е необходимо да се пие с зареждане. Използва се по обичайния (стандартен) начин. Препоръчителната доза на веществото на ден е пет грама. Веществото се събира с лъжица, излива се в чаша или чаша и след това се залива със сок или обикновена вода. Коктейлът е смесен и пиян. Не чакайте, тъй като веществото може да се утаи. Когато креатинът се утаи, тогава трябва да добавите течност и да довършите останалото.

Най-добре е да пиете комплекса креатин, след като завършите тренировките си. Коктейлът се препоръчва да се "сладко" сладко. Това според мнозина помага да се ускори транспортирането на вещества в мускулните влакна. Както показват практическите наблюдения, скоростта варира незначително. Леко подобрение на транспорта се дължи на факта, че сладостта задейства отделянето на инсулин, който бързо "доставя" креатин на мускулите.

Креатинът е напълно безвкусен. Приемът му не носи удоволствие. За да подобрите вкуса, може да се добавя към гейнери или протеини. Това не само го прави вкусно, но и увеличава ползите от приемания продукт.

Ultimate Nutrition Креатин монохидратни отзиви

Професионалните спортисти наричат ​​креатин монохидрат не само най-добрият, но и безопасен комплекс, който ви позволява да увеличите мускулната маса. Повечето от отзивите, оставени на форуми и общности, характеризират добавката от положителна страна. Спортистите празнуват безопасността, достъпната цена и високите показатели. Наред с рецензиите с положителен характер обаче има и недоволни от резултата.

Спортистите по правило отбелязват, че приемането на комплекса води до храносмилателни проблеми. Тук трябва да се вземе предвид един важен нюанс, който се състои в спазване на препоръчителните дози. Ако креатинът се приема в големи количества, това може да доведе до разстроен стомашно-чревен тракт. Това е характерно главно за онези случаи, когато се използва фазата на натоварване, тоест те приемат повече от 20 грама на ден.

Превишаването на дозата не води до сериозни странични ефекти. Ако обаче консумирате повече от 5 грама на ден, тогава някои спортисти може да имат стомашни проблеми.