Креатин, микронизиран от Dymatize

Dymatize Creatine Micronized е качествен креатин монохидрат. Това вещество е едно от малкото наистина работещи за пауърлифтинг, бодибилдинг и други силови спортове. Те приемат креатин, за да увеличат показателите за сила, да увеличат възвръщаемостта на тренировките, да увеличат интензивността на тренировките и да направят класовете по-качествени и активни. Професионалистите от спорта и фитнеса не се уморяват да повтарят, че именно креатинът е показан на тези, които са избрали естествената тренировка за основна. Можете да приемате добавката за мъже и жени, тъй като веществото не влияе на хормоналния фон. Пред нас е естествен енергик и инструмент, който увеличава възвръщаемостта на силовите тренировки.

Dymatize Creatine Micronized е в състояние да:

  • За увеличаване на показателите за мощност;
  • Подобрете храненето на мускулите на клетъчно ниво;
  • Стимулират растежа на клетките
  • Увеличете анаеробната издръжливост и силовите показатели;
  • Помощ при възстановяване след тренировка

Качествено добавка

Американската компания измисли как да подобри усвояемостта на креатин, без да прибягва до използването на "транспорти". Те просто смилат активното вещество и постигат най-високото му пречистване. В резултат на това, креатин микронизиран Dymatize е 20 пъти по-малък от стандартния, той се усвоява по-бързо и по-добре и не причинява проблеми с храносмилането.

Компанията внимателно следи всички етапи на подготовка от опаковане и опаковане до работа в завода. За опаковане се използва само висококачествена пластмасова храна, креатинът не се подхлъзва и няма общ проблем, когато добавката трябва да бъде разбита с лъжица.

Този креатин е наравно с ON, най-често това е Optimum Nutrition и се счита за основен конкурент на марката. Какво да избера ">

За по-добро усвояване 5 g креатин се разтварят в сладък сок или пюре. Сок от праскови, банан пресен или нектар ще бъдат отличен избор за човек, решил да се зареди с креатин преди тренировка. Между другото, има смисъл да се пие точно преди захранването, или сутрин в нетренировъчен ден. Не е необходимо да се извършва фазата на зареждане с този продукт, той е с високо качество и се абсорбира добре в тялото. Но пропускането на нетренировъчни дни също не е необходимо, трябва да осигурявате на тялото енергия всеки ден. Ако яденето на сладкиши за спортист не е критично, по-добре е да хапне нещо с 30-40 г захар с порция креатин.

Как трябва да се приема креатин ">

Повечето сайтове, продаващи sportspit, имат положителна оценка за този продукт. Хората харесват ефекта, който получават от креатина. Има ли задържане на течности ">