Креатин 2500 капачки от Optimum Nutrition

Креатин 2500 капачки от Optimum Nutrition - креатин монохидрат в удобна капсулна форма. Добавката е предназначена за подобряване на показателите за сила, допринася за набора на мускулна маса, помага за понасяне на силови тренировки и напредък в работните тежести. Някои също използват креатин на сушилня, за да поддържат недостиг на мускулни калории. Креатинът е една от малкото добавки, ефективността и необходимостта от които се признават не само от спортистите, но и от академичните учени.

Продуктът е подходящ не само за професионални културисти, но и за спортисти кросфит, пауърлифтинг, вдигане на тежести. Ще се изненадате, но спринтьорите и представителите на игровите спортове приемат креатина. Продуктът помага да тренирате по-интензивно, дори при висока честота на тренировки.

Ефекти на приемане

  • Мускулна хипертрофия;
  • Запазване на мускулите при сушене;
  • Ускорен синтез на протеини;
  • Повишена сила при упражнения;
  • Повишена скорост, мощност и експлозивна мощност;
  • Ефект върху секрецията на анаболни хормони

Спортист, приемащ креатин, може да работи по-дълго, да спортува по-трудно и да се възстановява по-бързо. Разбира се, ефектът не е съпоставим с действието на анаболни стероиди, но креатинът не причинява никаква вреда на организма.

Как да приемате креатин 2500 капачки от Optimum Nutrition

Това не е прах като повечето други креатинови препарати, а капсули. Една гел капсула ни дава 1, 25 mg креатин монохидрат. За да покриете дневната нужда, трябва да изядете 4 такива капсули. Обикновено се измиват с вода, но е възможно и с топъл чай или кафе. Креатинът с кофеин може да увеличи не само производителността, но и умствената концентрация. В тренировките това е не по-малко важно, отколкото просто да правите всички подходи и повторения.

За да се подобри усвояването на креатина, се препоръчва „транспорт“, тоест прием на вещество, заедно с нещо, което бързо се превръща в глюкоза. В идеалния случай креатинът трябва да се измие със сок или сладък чай. Но има хора, на които е по-лесно да приемат твърда сладка храна, след като пият креатин.

В тренировъчния ден креатинът се пие половин час преди началото на урока. Важно ли е стомахът да е празен ">

Пред нас е качествен продукт от добре позната компания. Много спортисти провериха качеството на праха, като отвориха капсулите и видяха там обичайния бял креатинов прах. Не е изненадващо, че Optimum Nutrition се ангажира да предлага само най-добрите продукти.

Малко отрицателно за домашните спортисти е цената на лекарството. Да, американските добавки за спортно хранене са по-скъпи от домашните. Но това не е причина да ги откажете, особено когато купувате креатин от ОН, можете да сте сигурни, че банката няма брашно, а креатин монохидрат. Между другото, ако някой е много притеснен за качеството и се страхува да купи фалшив, той може да отвори една капсула и да види какво има. Креатинът е бял прах, който не се разтваря във вода и характерно „скърца“ по зъбите.

Много хора намират капсулите за не удобна форма за приемане на лекарството. Всъщност тялото ще се нуждае от известно време, за да абсорбира креатина от тях, тъй като все пак ще е необходимо да се разтвори гел черупката. Но по-лесно е да дозираме креатина и няма да е друга безполезна добавка, половината от която просто се събуждаме покрай шейкър или бутилка.

Да, креатинът на прах е малко по-евтин, но това не означава, че капсулите не са ефективни или се абсорбират слабо. Повечето автори на отзиви на сайтове и форуми са доволни от този продукт.