Glavni » general » COTODAMA lirski koncert prikazuje tekstove pjesama dok igraju

COTODAMA lirski koncert prikazuje tekstove pjesama dok igraju

general : COTODAMA lirski koncert prikazuje tekstove pjesama dok igraju

Jeste li ikad slušali pjesmu i zapitali se kako bi se osjećalo čitati tekstove pjesme dok se igra? Pa, to je ono što su za Shazam, Musixmatch i razne druge aplikacije. Međutim, postoji tvrtka koja inzistira na tome da ne trebate ni ove aplikacije. Japanska tvrtka COTODAMA nedavno je izdala svoj vizualni lirski govornik u SAD-u. Uređaj ima prozirne zaslone koji prikazuju tekstove pjesama tijekom reprodukcije.

Cotodama lirski zvučnik ima gladak, minimalno izgleda kućište, napravio prozirne TFT LCD ploče prebojene između akril. S dva zvučnika ispred s gumbom za glasnoću i kružnim diskom na stražnjoj strani što drži računalo koje generira tekstove, lirski zvučnik izgleda jako lijepo. Uređaj je izrađen ručno u Japanu, a svaki mjesec proizvede ih samo 15.

Kada glazbeni reproduktor reproducira glazbu, stražnja se ploča mliječno-bijela, a prednja strana prikazuje animirane tekstove. Govornik je povezan s najvećom japanskom bazom podataka o tekstovima, PetitLyrics. Kada prepoznaje pjesmu, govornik analizira raspoloženje i odabire odgovarajući font i animaciju. Ako nema pjesama za pjesmu, prikazan je apstraktni grafički prikaz, koji animira sinkronizaciju s glazbom.

Cotodama lirski zvučnik ima povezanu aplikaciju koja podržava samo Wi-Fi. Međutim, budući da ovaj uređaj ne izgleda baš kao nešto što biste željeli nositi, to nije nužno loša stvar. ako upotrebljavate Android, samo je aplikacija Glasnog zvučnika i Spotify kompatibilna s uređajem. Međutim, verzija iOS podržava Apple Music, Deezer, Google Play, SoundCloud, YouTube i razne druge usluge.

Također pročitajte: Prvi pogled: Vantium m1 tableta

Zvučnik može reproducirati 96 KB / 24 bita FLAC datoteke. Ona također ima raspon od 40Hz do 40kHz, i ima dva koaksijalna zvučnika i dva drška čunjeva. Upravo sada, glasovir COTODAMA dostupan je na fancy.com za samo 4.500 USD.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar