Glavni » general » Continuum pretvara vaš Windows 10 telefon na računalo, kaže Microsoft

Continuum pretvara vaš Windows 10 telefon na računalo, kaže Microsoft

general : Continuum pretvara vaš Windows 10 telefon na računalo, kaže Microsoft

Jednostavno zaključeni događaj izrade tvrtke Microsoft predstavio je inovacije koje oduzimaju dah, a posebice budućnost sustava Windows. Saznali smo da će nadolazeći telefon za sustav Windows imati podršku za iOS i Android aplikacije. Također predstavljen na događaju je nova značajka sustava Windows 10 zvanog Continuum za telefone.

Ova značajka pretvara vaš telefon u stolno računalo kada je povezan s velikim zaslonom. Ovdje telefon prilagođava sučelje kako bi odgovarao zaslonu, ovisno o tome na čijoj se upotrebi.

Microsoftov Joe Belfiore uzorkovao je značajku pomoću aplikacija kao što su Excel i Fotografije na računalnom prikazu s pametnim telefonom za sustav Windows 10 zakačen na monitor. U osnovi je izgledalo poput računala, iako je priznao da je projekt još uvijek u ranijim fazama, ali će se sazrijeti kada se programeri prilagode svojim aplikacijama na bilo kojem zaslonu. To je upravo cilj tvrtke Microsoft - univerzalni plan aplikacija.

Razmislite o scenariju u kojem se jedna aplikacija može prikazivati ​​na računalima, tabletima, kabrioletima, pametnim telefonima i Xboxu te univerzalnoj trgovini aplikacija koja će ih držati sve. Zanimljivo je, zar ne? To je ono što se Microsoft nada postići i daju razvojnim programerima potrebne alate koji im pomažu da to postignu. Je li to samo mene ili je netko drugi salivating za Windows 10 uređaj?

Evo video demonstracije Continuuma.

Preporučeno
Ostavite Komentar