Glavni » general » Razmislite o tim prije kupnje jeftine Android tablete

Razmislite o tim prije kupnje jeftine Android tablete

general : Razmislite o tim prije kupnje jeftine Android tablete

Ovo je praćenje ranijih postova, Lowcost Android 2.2 Tablet (Wonder Media). Moram ponovno naglasiti glavne zastoje brojnih lowcost android tableta koje su u posljednje vrijeme predstavljali azijski proizvođači. Ja to radim zbog upita koje imam u posljednje vrijeme o tim tabletama.

Evo nekoliko stvari koje trebate napomenuti o njima prije nego što razmijenite svoj novac za njih.

  • Loša osjetljivost na dodir: Čini se da je to glavni nedostatak ovih tableta. Većina njih (ako ne i svi) ne reagiraju dovoljno. Morat ćete čvrsto pritisnuti zaslon kako biste dobili nešto na njima. Većina njih dolazi s buntovnim zaslonom osjetljivim na dodir. To ne mora biti nedostatak za one koji nikada nisu koristili uređaj osjetljiv na dodir.
  • Fotoaparat: Nemojte očekivati ​​da ćete uzeti ove korisne korisne slike. Većina njih dolazi s 1, 3 megapiksela. Najbolje što možete postići je nejasno snimanje slike. Zapravo, čak sumnjam da je zapravo 1, 3 megapiksela; to je samo loše.
  • Nema Windows PC Driver: Za razliku od drugih tableta, te tablete nećete moći povezati s računalom. Zato zaboravite napuniti tabletno računalo s računalom ili prenositi datoteke s USB računala.
  • Nema značajke telefona: to ne bi trebalo biti konto za tabletno računalo, ali moram jasno naznačiti da većina lowcost tableta ne može upućivati ​​ni primati pozive. Netko je spomenuo "lowcost Android telefon" u nedavnoj pošti za mene, dok se odnosi na moj post o Wonder Media tabletu. Nemojte se obmanjivati ​​"3G Support" koju pronađete na tim oglasima. Većina njih nema SIM priključak. Međutim, vidio sam neke koji imaju funkciju telefona, ali one su skuplje. Obavezno potvrdite od proizvođača ili prodavatelja, ovisno o slučaju, prije nego što kupite.
  • Baterija: Nemojte očekivati ​​da ti dečki odvedu kroz cijeli dan na punoj bateriji. Maksimalni broj koji sam vidio na tim tabletama iznosi 3 sata, ovisno o vašoj upotrebi. Mnogi proizvođači obećavaju 8 + sati, ali nisam vidio onaj koji traje sve dok to.
  • Zvučnik: najbolji način za uživanje u glazbi je spajanje slušalice na njega. Zvučnik nije dovoljno glasan za vanjski zvuk.
Također pročitajte: WhatsApp: Plave oznake za čitanje poruka?

Gore navedeni zastoji zapravo se mogu oprostiti za tabletu od 61 USD. Ako je vaš proračun izuzetno čvrst, a vi i dalje želite uživati ​​u operativnom sustavu Android, možda biste htjeli dati te jeftine tablete suđenje.

Također imajte na umu da su cijene koje sam navodio isključujući troškove prijevoza. Neki od maloprodajnih trgovaca imaju besplatne pakete za otpremu, ali čak i onda bi to trebalo 2-3 tjedna prije nego što stigne Nigerija.

Za sada, nisam siguran koliko ove tablete koštaju na nigerijskom tržištu, ali čuo sam da je dostupna u popularnom kompjuterskom selu Ikeja u Lagosu.

Preporučeno
Ostavite Komentar